Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Σεραφείμ ευνοεί πρόσληψη Καϊάφα

Ο Σεραφείμ ευνοεί πρόσληψη Καϊάφα


Η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού πρώτα μπήκαν όλα σε μια σειρά σε σχέση με την οικονομική εκστρατεία και τις συγκεντρώσεις, άνοιξε ξανά το φάκελο με τους υποψήφιους για να καλύψουν τη θέση του τεχνικού διευθυντή και προπονητή.

Όνομα που πάντα που έπαιζε και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ευνοεί ο Δώρος Σεραφείμ, για τη θέση του προπονητή, είναι αυτό του Κώστα Καϊάφα. Μάλιστα οι δύο πλευρές είχαν ξανά νέα συνάντηση, ενώ επαφή είχε γίνει και πριν την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο φαίνεται να βλέπει θετικά και ο κόσμος της ομάδας αλλά και ο ίδιος ο πρώην αρχηγός του τριφυλλιού, που αισθάνεται εδώ και καιρό έτοιμος και περιμένει την ευκαιρία.

Εκτός από το θέμα του προπονητή, συνεχίζονται να εξετάζονται ονόματα και για τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Μέλη της διοίκησης είχαν επικοινωνία με το Νεόφυτο Λάρκου, με τον πρώην τεχνικό της ομάδας μας να είναι θετικός αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα αποχωρήσει από τη Σαλαμίνα με το τέλος της σεζόν. (Νεότερο: Απορρίφθηκε ο Λάρκου)

Βέβαια για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να περάσουν από το Διοικητικό Συμβούλιο και ευχόμαστε όλες οι ενέργειες με την προσθήκη των δύο νέων μελών της ομάδας, να ολοκληρωθούν το συντομότερο.