
Με έντονο άρωμα ΟΜΟΝΟΙΑΣ γιόρτασε τα 14α γενέθλιά του ο μικρός φίλος της ομάδας μας, Ανδρέας, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την αγάπη του για το «τριφύλλι».
O πατέρας του επικοινώνησε με το OmonoiaNews και μας έστειλε φωτογραφίες από το πάρτι, όπου ξεχώριζε η εντυπωσιακή καταπράσινη τούρτα, διακοσμημένη με στοιχεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και το τρόπαιο του πρωταθλήματος στην κορυφή.
Είμαστε σίγουροι πως, όταν έσβησε τα κεράκια, η μεγαλύτερη ευχή του Ανδρέα ήταν μία ευρωπαϊκή πρόκριση απέναντι στην Καϊράτ και φυσικά, η κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος, για να πανηγυρίσει μαζί με την αγαπημένη του ΟΜΟΝΟΙΑ το back-to-back.
Από όλη την ομάδα του OmonoiaNews, ευχόμαστε στον Ανδρέα χρόνια πολλά, υγεία, χαρές και κάθε επιτυχία στη ζωή του! Να είναι πάντα γερός και να ζήσει πολλές ακόμη όμορφες στιγμές δίπλα στην αγαπημένη μας ΟΜΟΝΟΙΑ







![Καϊράτ: Προσγειώθηκαν στη Λάρνακα και έρχονται Λευκωσία [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/07/kairat-1-238x178.jpg)


![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)








