Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οφείλουμε όλοι να τους στηρίξουμε

Οφείλουμε όλοι να τους στηρίξουμε

kaiafas-team


Ήθελαν πολύ αυτή την ευκαιρία ο Καϊάφας και ο Ιωακείμ. Όχι μόνο γιατί είναι ένα εξαιρετικό βήμα για την προπονητική τους καριέρα, αλλά πολύ περισσότερο γιατί πονάνε όπως κι εμείς την ομάδα αυτή. Το νέο τεχνικό τημ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι αποφασισμένο να πετύχει και να οδηγήσει την ομάδα μας ξανά στις επιτυχίες.

Για να τα καταφέρει βέβαια, θα χρειαστεί τη βοήθεια και τη στήριξη όλων μας. Πάγια θέση μας είναι έτσι κι αλλιώς η στήριξη στο όποιο τεχνικό τημ, όμως αυτή τη φορά έχουμε ένα έξτρα λόγο να το κάνουμε και να προτρέψουμε όλο τον κόσμο να ακολουθήσει. Στον πάγκο είναι άνθρωποι, όσο πιο δικοί μας γίνεται! Λέμε όλοι εδώ και καιρό πως την ΟΜΟΝΟΙΑ θα την βγάλουν από το αδιέξοδο τα δικά της παιδιά, εννοώντας τις ακαδημίες. Πλέον στο τιμόνι είναι δυο άνθρωποι που ξεπήδησαν από αυτές.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ο Κώστας Καϊάφας θα εξελιχθεί σε σπουδαίο προπονητή. Εκείνο που είμαστε σίγουροι είναι πως αξίζει να επενδύσουμε πάνω του, αξίζει να τον στηρίξουμε και πως μόνο να κερδίσουμε έχουμε από την συγκεκριμένη πρόσληψη. Καλή επιτυχία Κώστα και Άκη.