Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “Είχαμε πάθος, είχαμε δύναμη αλλά δεν ήταν αρκετό” (video)

Καϊάφας: “Είχαμε πάθος, είχαμε δύναμη αλλά δεν ήταν αρκετό” (video)


Ο Κώστας Καϊάφας στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον αγώνα, είπε πως φάνηκαν τα προβλήματα της ομάδας και πως στο λίγο χρόνο που έχει θα προσπαθήσει να τα βελτιώσει.

Καϊάφας: Ήταν ένα παιχνίδι που κύλησε με πολλές μονομαχίες και δύναμη. Και οι δυο ομάδες πρόσεχαν της άμυνες τους. Δυστυχώς προηγηθήκαμε στο σκορ αλλά δεν το κρατήσαμε. Η ομάδα μου θέλει πολλή δουλειά, είμαι εδώ 2 μέρες. Σήμερα φάνηκαν αρκετά ξεκάθαρα πράγματα που θέλουν βελτίωση. Την Τετάρτη έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, με ένα μεγάλο αντίπαλο όπως ήταν και ο Ερμής σήμερα. Έπρεπε να φυλάξουμε και δυνάμεις, αφού μας λείπει και αυτό. Είχαμε πάθος, είχαμε δύναμη αλλά δεν ήταν αρκετό. Πρέπει να παίζουμε και καλή μπάλα και αυτή τη στιγμή δεν παίζουμε. Συγχαρητήρια στον Ερμή για το ποδόσφαιρο που έπαιξε φέτος. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πέταρ Μιλοζέφσκι. Ήταν ένας μεγάλος αθλητής και άνθρωπος. Αιωνία του η μνήμη.

Παναγιώτου: Να ξεκινήσω με αυτό που είπε ο Κώστας. Ένα πράγμα μπορούμε να πούμε για τον Μιλοζέφσκι, σεβασμός. ήταν ένα παιχνίδι με μια ομάδα που παιζόταν μέχρι τέλος ποιος θα είναι 4ος και ποιος 5ος. Προερχόμασταν από δυνατά παιχνίδια και είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Σε κάποια στάδια φάνηκε η κούραση, αλλά τα ξεπέρασαν με τη θέληση. ήταν ένα ματς με πολλές μονομαχίες χωρίς πολλές φάσεις. Ευτυχίσαμε να ισοφαρίσουμε άμεσα και να μην μας γεμίσει άγχος. Αν περνούσε η ώρα, θα χρειαζόμασταν να ρισκάρουμε περισσότερο. Είμαστε αήττητοι στο γήπεδο μας, έχουμε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι την Τετάρτη και μετά οι μάχες των πλέι οφ για την Ευρώπη. Κάτι πρωτόγνωρο κάτι ωραίο. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη στο Κώστα, ξέρει καλύτερα από όλους αυτό το μεγάλο σωματείο που αναλαμβάνει.