Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Η εικόνα αφήνει ελπίδα για καλύτερη συνέχεια”

“Η εικόνα αφήνει ελπίδα για καλύτερη συνέχεια”


Αισιοδοξία αφήνει στους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η σημερινή εικόνα της ομάδας, που ήταν ελαφρός βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Ο Ανδρέας Δημητρίου μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας στην κάμερα της Cytavision τόνισε πως μπορούσε με λίγη προσοχή η ομάδα μας να πάρει τη νίκη αφού ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο.

Για το ματς απόψε:

Η ομάδα ήταν καλύτερη σε σχέση από προηγούμενες εμφανίσεις της, όχι μόνο από πλευρά ψυχολογίας αλλά και αγωνιστικά, σαν ομάδα. Οι παίκτες ήταν βελτιωμένοι, πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και η εικόνα αφήνει ελπίδα για καλύτερη συνέχεια. Ελέγξαμε το ρυθμό σε πολύ λίγα σημεία τον χάσαμε. Πετύχαμε ένα γκολ, προηγηθήκαμε και δυστυχώς σε μια φάση που μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0, χάσαμε τη μπάλα και ισοφαριστήκαμε. Είχαμε πεντακάθαρο πέναλτι που δεν μας δόθηκε, είναι φάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα, αλλά δυστυχώς το είδαν όλοι εκτός από εκείνο που έπρεπε. Θα δουλέψουμε σκληρά, θα βελτιωθούμε, τα δικά μας λάθη πληρώνουμε και αυτά θα πρέπει να διορθώσουμε.

Για το αιώνιο ντέρμπι:

Μας δίνει δύναμη η εμφάνιση, την Τετάρτη έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητες, δίνει μόνο 3 βαθμούς, αλλά είναι ιδιαίτερο. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη βελτίωση και εκεί θα πατήσουμε γιατί θα χρειαστεί μεγάλη εμφάνιση για να πάρουμε τη μεγάλη νίκη. Δουλειά και μόνο δουλειά, έχουμε 3-4 μέρες να προετοιμαστούμε.