Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πήρε τον πρώτο της βαθμό

Πήρε τον πρώτο της βαθμό

new_a110


Ισόπαλη 1-1 εξήλθε η ΟΜΟΝΟΙΑ σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Elite U15. Σε σημερινή αναμέτρηση ΑΕΚ φιλοξένησε την ΟΜΟΝΟΙΑ στη Λάρνακα, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι με αρκετές φάσεις. Είναι ο πρώτος βαθμός για τους πράσινους στο πρωτάθλημα μετά από δύο σερί ήττες τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Στα του παιχνιδιού, η Λαρνακιώτικη ομάδα μπήκε καλυτέρα στον αγώνα και ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο πρώτος μέρος, το οποίο έκλεισε υπέρ της με 1-0. Στην επανάληψη η ομάδα μας ήταν αυτή που κυνήγησε περισσότερο ένα γκολ και τα κατάφερε έχοντας για σκόρερ τον Γιάννη Ανδρέου μετά από ασίστ του Παύλου Κοντολεύτερου. Ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη είχαν αμφότερες οι δύο ομάδες χωρίς καμία να τα καταφέρνει. Η ΑΕΚ είχε τη μεγάλη ευκαιρία αφού κέρδισε πέναλτι, απέναντι της όμως ήταν ο τερματοφύλακα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αλέξανδρος Αντωνίου, που απέκρουσε στην εκτέλεση κρατώντας το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Κυριάκος Χαϊλής ξεκίνησε τον αγώνα με τους Αλέξανδρο Αντωνίου, Ουράνιο Χήρα, Γιάννη Αγαθαγγέλου, Άγγελο Σωτηρίου, Λευτέρη Μαυρομμάτη, Φίλλιπο Ανδρέου, Μιχάλη Αυλωνίτη, Χρίστο Παστού, Γιάννη Ανδρέου, Μιχάλη Κλαρκ και Παύλο Κοντολέυτερο, ενώ ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Αριστείδης Νικολάου, Ν Βιολάρης και Χάρης Ανδρέου.