Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξέρει καλύτερα από τον καθένα

Ξέρει καλύτερα από τον καθένα

vik_6871


ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ την Τετάρτη και ένα είναι σίγουρο: ο προπονητής της ομάδας μας ξέρει καλύτερα από τον κάθε ένα τι πάει αν πει αιώνιο ντέρμπι. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ σπίτι, έπαιξε αμέτρητα αιώνια, κάποια τα κέρδισε, άλλα τα έχασε, αλλά πάντα τα ζούσε έντονα. Ο Καϊάφας ήταν πρωταγωνιστής σε αρκετά παιχνίδια κόντρα στον αιώνιο.

Ξέρει λοιπόν πως αυτά τα ματς, τα παίρνει εκείνος που τα θέλει περισσότερο. Κάποιες φορές είναι αυτός που έχει το μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο, άλλες αυτός του οποίου μόνο κίνητρο είναι ο πληγωμένος εγωισμός. Στο τέλος της ημέρας, αυτός που είναι πρώτος σε κάθε μπάλα, αυτός που βάζει περισσότερη δύναμη, αυτός που γυαλίζει το μάτι του και αρνείται να φύγει από το γήπεδο με το κεφάλι σκυμμένο.

Στο πρώτο παιχνίδι με τον Καϊάφα στον πάγκο η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έπαιξε σπουδαία μπάλα, αλλά έδειξε να “νιώθει” ξανά. Την Τετάρτη ο πήχης ανεβαίνει και πρέπει στο ΓΣΠ να παραταχθούν παίκτες έτοιμοι για όλα. Ο Καϊάφας, ο Άκης και ο Ράινερ θα προσπαθήσουν να τους μεταδώσουν το πάθος τους. Μπάλα όμως παίζουν οι παίκτες και πρέπει να δώσουν ότι έχουν.