Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Σχέδιο Εκμετάλλευσης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων των Σωματείων

Σχέδιο Εκμετάλλευσης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων των Σωματείων


Συγκεκριμένο σχέδιο εκμετάλλευσης των Τηλεοπτικών και Διαδικτυακών Δικαιωμάτων των Σωματείων από την ΚΟΠ παρουσίασε σήμερα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης στους Προέδρους των Σωματείων που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Α’ Κατηγορίας και Β1.

Το σχέδιο του κ. Κουτσοκούμνη περιελάμβανε ελάχιστο εγγυημένο ποσό για κάθε Σωματείο για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του για την τριετία 2016-2019.

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι εκπρόσωποι των Σωματείων αντιμετώπισαν θετικά το σχέδιο που τους παρουσιάστηκε και θα τοποθετηθούν γραπτώς για το αν αποδέχονται να συμμετάσχουν σε αυτό τις επόμενες εβδομάδες.

Της παρουσίασης του Σχεδίου του κ. Κουτσοκούμνη, προηγήθηκε η παρουσίαση έρευνας που αφορά την τηλεθέαση των αγώνων του Κυπριακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που ετοιμάστηκε από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Η παρουσίαση της έρευνας έγινε από τον Δρ. Νίκο Καρτακούλλη, Αντιπρόεδρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και τον Δρ. Σταύρο Πουλούκα, Στατιστικολόγο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η έρευνα αυτή θα παρουσιαστεί και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ την ερχόμενη Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στις 11:30 το πρωί στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Επίσης, στους εκπροσώπους των Σωματείων παρουσιάστηκε οικονομική ανάλυση (έρευνα βιωσιμότητας) των ευρημάτων της έρευνας η οποία ετοιμάστηκε από την KPMG και παρουσιάστηκε από λειτουργούς του Ελεγκτικού Οίκου.

πηγή: cfa