Home SPORTS NEWS Δεν αποκαθηλώνεται ο «chosen one»… ακόμα!

Δεν αποκαθηλώνεται ο «chosen one»… ακόμα!


Το μεγάλο πανό με την φωτογραφία του Ντέιβιντ Μογιες στο οποίο αναγράφεται (από την ημέρα της επιλογής του) ως «ο εκλεκτός» (‘’Chosen One’’ κατά το ‘’special one’’ του Μουρίνιο) δεν πρόκειται να κατέβει απόψε από τη θέση του στις εξέδρες του Old Trafford, παρά την απαίτηση πολλών φίλων της Γιουνάιτεντ. Ο σύνδεσμος οπαδών που έχει την ευθύνη των πανώ «τιτίβισε» και είπε…

«Η προσοχή μας απόψε πρέπει να είναι στο να υποστηρίξουμε την ομάδα. Να την ενισχύσουμε , να εμπνεύσουμε την ομάδα για τη νίκη. Τα αιτήματα να κατέβει το πανό του ‘’εκλεκτού’’ δεν θα ληφθούν υπ’ όψιν και θα παραμείνει στη θέση του, σαν σύμβολο (ένδειξη) υποστήριξης της ομάδας , όπως περιμένουμε και την στήριξή της από τον κόσμο με την φωνή του. Περιμένουμε από τον κόσμο στο Old Trafford να σταθεί εξ ολοκλήρου στο πλευρό της ομάδας , καθώς περιμένουμε τη νίκη στον αγωνιστικό χώρο. Κάθε μετακίνηση του πανό , θα είναι ορατή από οπαδούς, παίκτες και τα μέσα ενημέρωσης σε όλον τον κόσμο και θα θεωρηθεί κάλεσμα στον προπονητή να φύγει. Δεν χρειάζεται κατά τη διάρκεια του αγώνα»

Προφανέστατα όμως είναι η τελευταία ευκαιρία. Ο Ολυμπιακός απόψε μπορεί να κατεβάσει το πανό, να αποκαθηλώσει τον … «εκλεκτό» του σερ Άλεξ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr