Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο

vik_9268


Ισόπαλο 0-0 έληξε το ντέρμπι αιωνίων και η ΟΜΟΝΟΙΑ δικαιούται να νιώθει αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα βάση ευκαιριών. Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχει φτάσει στο τέλος της και στο Ηλίας Πούλλος δεν έχουν χρόνο για χάσιμο. Ακολουθούν 10 παιχνίδια φωτιά, κόντρα στους πιο ανταγωνιστικούς αντιπάλους του πρωταθλήματος.

Αρχή η ομάδα μας θα κάνει κόντρα στον Απόλλωνα, μια ομάδα που μας έχει κερδίσει στις πρώτες 26 αγωνιστικές 2 φορές. Είναι η ίδια ομάδα που μας έχει αποκλείσει επίσης (άδικα) από το κύπελλο. Οι όποιοι στόχοι της ομάδας της Λεμεσού, δεν πρέπει να μας απασχολούν. Θέλουμε τη νίκη και έχουμε πολλούς λόγους να την κατακτήσουμε. Ο κυριότερος πάντως είναι για να γινόμαστε κάθε εβδομάδα καλύτεροι, να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Ο στόχος για την Ευρώπη είναι πέρα για πέρα εφικτός, αλλά δεν πρέπει να δεχτούμε πως αυτό είναι το ταβάνι μας. Να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, να ανεβούμε όσο ψηλότερα μας επιτρέπουν οι επόμενες 10 αγωνιστικές. Ας μην ξεχνάμε πως από τη δεκαετία του 60 η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έπεσε ποτέ από την 4η θέση.