Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου περί ζούγκλας, αστυνομίας και διαιτησίας (audio)

Δημητρίου περί ζούγκλας, αστυνομίας και διαιτησίας (audio)

new_kos_5002


Δεν άφησαν ασχολίαστα στην ΟΜΟΝΟΙΑ τα όσα αναφέρουν στο Αποέλ για το ψεσινό παιχνίδι στο ΓΣΠ. Παράγοντας αλλά και εκπρόσωπος τύπου του αιώνιου μίλησαν για ζούγκλα! Ο Ανδρέας Δημητρίου μίλησε το πρωί στο ΣΠΟΡ FM για τον αγώνα, την αστυνομία, τη διαιτησία, καθώς και άλλα πολλά που αφορούσαν τον αγώνα.

Για την εμφάνιση της ομάδας και τον Κώστα Καϊάφα
-Είμαστε στεναχωρημένοι, ήμασταν η καλύτερη ομάδα, φτιάξαμε κλασικές ευκαιρίες, γενικά η ομάδα έβγαλε πάθος και θεωρούμε πως υπερίσχυσε του αντιπάλου, εκτός από ένα σημείο στην επανάληψη. Τα συγχαρητήρια μας εκτός από τους παίκτες, πάνε και στον κόσμο, ήταν απίστευτος, γέμισε το γήπεδο, είχε παλμό και παρέδωσε μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς. Τους ευχαριστούμε και τους καλούμε να μείνουν δίπλα στην ομάδα. Στόχος είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, από κει και πέρα θα δούμε σε ποια θέση θα βρεθούμε. Θέλουμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο και να στείλουμε το μήνυμα πως αυτή η προσπάθεια μπορεί να πετύχει. Στόχος μας είναι η Ευρώπη, είναι σημαντικό να τα καταφέρουμε. Είμαστε ακόμα στην αρχή, είναι όμως μια θετική αρχή.Το χρονικό περιθώριο που είχε το τεχνικό τιμ δεν άφηνε περιθώριο για να δουλέψουν τακτικά σε μεγάλο βαθμό. Συνεπώς έγινε δουλειά στη ψυχολογία, ήταν καθοριστικός παράγοντας. Ο Κώστας Καϊάφας και οι συνεργάτες του κατάφεραν να κάνουν τους παίκτες που παίζουν, και πόσο τυχεροί πρέπει να νιώθουν που είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Την Κυριακή έχουμε άλλες εξετάσεις και εκεί πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα πιο καλοί.

Αντιδράσεις κόσμου, στις αποφάσεις διαιτησίας
– Ο κόσμος όταν αντιδρά δεν είναι τρελός. Ασφαλώς και όλοι γνωρίζουμε ότι ρίψεις αντικειμένων δεν θα πρέπει να γίνονται. Όμως, έγιναν πράγματα που τον έβγαλαν εκτός εαυτού. Όπως φαίνεται θα έχουμε νέες διεθνοποιήσεις. Η Ομόνοια περνά δυσκολίες αλλά δείξαμε και χθες ότι είναι λαβωμένο θηρίο, που παραμένει πολύ δυνατό. Θα επανέλθει δριμύτερη αυτή η ομάδα, να μην το ξεχνά κανείς. Απ’ εκεί και πέρα, δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τη διαιτησία, διότι πολύ απλά δεν θέλουμε να χρεώσουμε στο Σωματείο μας το παραμικρό ευρώ, εκεί που δεν αξίζει.

Περί Ζούγκλας…
– Μίλησαν για ζούγκλα… από πότε η καυτή ατμόσφαιρα, ο παλμός και ο ενθουσιασμός είναι ζούγκλα; Περίμεναν να είχαν ένα ήσυχο απόγευμα, να κέρδιζαν και να πήγαιναν σπίτι τους; Ίσως ζούγκλα να εννοούν τις φωτοβολίδες που εκτόξευαν με πιστόλι οι οπαδοί τους προς την ανατολική κερκίδα, με κίνδυνο να θρηνήσουμε θύματα. Ίσως να εννοούν το ότι το β’ ημίχρονο το παίζαμε όλο υπό καπνό, λόγω των καπνογόνων και των φωτιών που άναβαν οι οπαδοί τους. Ίσως να εννοούν τη συνεχή χρήση λέιζερ που έκαναν οι οπαδοί τους προς τους ποδοσφαιριστές μας, η οποία ήταν τόσο έντονη και συχνή που τους προκαλούσε πρόβλημα σε αρκετές περιπτώσεις στις προσπάθειές τους.

Για τα παράπονα τους για τη φιλοξενία
– Επίσης μίλησαν για τη φιλοξενία μας. Για να έχουμε την απαίτηση να μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό, θα πρέπει να δείχνουμε σεβασμό. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι συγκεκριμένος παράγοντας του Αποέλ χειρονόμησε προς οπαδούς μας, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσει και να ακολουθήσει ένταση. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα και τουλάχιστο όταν το «σπίτι» μας είναι γυάλινο, δεν χρειάζεται να ρίχνουμε πέτρες. Λες και όταν εμείς είμαστε τυπικά φιλοξενούμενοι στο ΓΣΠ, δεν υβριζόμαστε από τον κόσμο τους και μας υποδέχονται μετά βαΐων και κλάδων.

Για την αστυνομία
– Θα πρέπει να κάνουμε αναφορά και στην στάση της αστυνομίας. Ενώ σταματούσαν αυτοκίνητα οπαδών μας έξω από το γήπεδο για εξονυχιστικό έλεγχο, δεν είδαμε να δείχνουν τον ίδιο ζήλο και την ίδια ευαισθησία προς τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας. Το αποτέλεσμα το είδαμε στο γήπεδο. Οι οπαδοί των αντίπαλων πέρασαν μέσα λέιζερ, πιστόλια, αμέτρητο αριθμό φωτοβολίδων και καπνογόνων. Γενικά τον τελευταίο καιρό διακρίνουμε μία στοχοποίηση των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αυτό δεν πρόκειται να το ανεχθούμε, ας το ακούσουν πολύ καλά».

Ακούστε τις δηλώσεις: