Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το κοινωνικό πρόσωπο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Το κοινωνικό πρόσωπο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

sak_6115


Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει ακόμη μια φορά η ΟΜΟΝΟΙΑ, στηρίζοντας την αυριανή φιλανθρωπική εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση των νέων ως εθελοντές δότες στο Κυπριακό Αρχείο Δοτών Μυελού των Οστών. Παρών θα είναι μέλη της ποδοσφαιρικής και της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πιο κάτω το δελτίο τύπου της ομάδας μας με όλες τις πληροφορίες:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει ξανά το κοινωνικό της πρόσωπο και στηρίζει την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο (22/03), στις 10:30, στο Presse Café, την οποία διοργανώνει το «Καραϊσκάκειο Ίδρυμα» με το μήνυμα «Γίνε Εθελοντής Δότης… Δώσε Σκυτάλη στη Ζωή!!!».

Στο χώρο του Presse Café θα εκπροσωπήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ το μέλος της προπονητικής μας ομάδας, Φάτζιο Μπούις, οι ποδοσφαιριστές, Λεάντρο και Τόνι Τέιλορ, όπως και οι αθλητές της πετοσφαιρικής ομάδας του Σωματείου μας.

Σκοπός της αυριανής εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση των νέων ηλικίας 18-45 χρονών και η εγγραφή τους ως εθελοντές δότες στο Κυπριακό Αρχείο Δοτών Μυελού των Οστών. Διοργανωτής είναι το «Καραϊσκάκειο Ίδρυμα», που είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που προσπαθεί και συνδυάζει τον εθελοντισμό, αλλά και την εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά και άμεσα, τις ανάγκες των ασθενών με λευχαιμία και άλλες αιματολογικές κακοήθειες.