Home SPORTS NEWS Μάχη γιγάντων στο Μπερναμπέου

Μάχη γιγάντων στο Μπερναμπέου


Στις 10 το βράδυ σταματούν τα πάντα. Το Κλάσικο καθηλώνει. Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα με φόντο τον τίτλο στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κάνει το βήμα που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στον τίτλο, βγάζοντας παράλληλα εκτός διεκδίκησης τον μεγαλύτερό της αντίπαλο. Και μετά θα έχει μόνο της Ατλέτικο.

Ο Κάρλο Αντσελότι έδωσε το σύνθημα.«Ήρθε η ώρα να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα». Η βασίλισσα είναι αήττητη εδώ και ένα γύρο. Από την ήττα στο Καμπ Νόου, όπου είχε παράπονα για τη διαιτησία. Οι ποδοσφαιριστές της θεωρούν πως εκτός από τη νίκη χρειάζεται ήρθε η ώρα για ένα εμφατικό αποτέλεσμα.
Από την άλλη ο Τάτα Μαρτίνο μετά τις τελευταίες ήττες βρίσκεται σε δύσκολη θέση. «Είναι η τελευταία σφαίρα στη θαλάμη μας» τονίζει ο Αργεντινός βλέποντας το -4 από την κορυφή.

Λίγο νωρίτερα η τρίτη διεκδικήτρια, η Ατλέτικο, φιλοξενείται από την ουραγό Μπέτις στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν. Οι ροχιμπλάνκος ποντάρουν και εκείνοι σε απώλεια βαθμών της Ρεάλ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αν και όχι σε κορυφαία κατάσταση, φτάνει φουριόζος στο ντέρμπι. Ο Πορτογάλος έχει πετύχει 12 γκολ σε 20 Κλάσικο και σίγουρα θα θέλει να συνεχίσει αυτήν την καλή παράδοση. Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε από τον τραυματισμό του και εδώ και δύο αγωνιστικές δείχνει ξανά δυνατός. Ο Αργεντινός θέλει ένα γκολ για να αφήσει στη δεύτερη θέση τον Ντι Στέφανο στα ντέρμπι (18).

Η ΑS γράφει σήμερα ότι οι δύο ομάδες αξίζουν 1.160 εκ. ευρώ. Το σίγουρο είναι ότι αυτό που πρόκειται να μας αποζημιώσει είναι το ανυπέρβλητο θέαμα που θα προσφέρουν οι σπουδαίοι αυτοί ποδοσφαιριστές.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr