Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αγάπη, διάθεση, ενθουσιασμός και… 6425 ευρώ (Φωτορεπορτάζ)

Αγάπη, διάθεση, ενθουσιασμός και… 6425 ευρώ (Φωτορεπορτάζ)


Ήταν η σειρά των Πολεμιδιών για να στείλουν το ηχηρό μήνυμα ότι η Λεμεσός παραμένει αποφασιστικά στο πλευρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο κατάμεστο από τον κόσμο της ομάδας μας οίκημα του Ερμή Πολεμιδιών ήταν απόλυτα πετυχημένη, με την αγάπη για το Σωματείο μας, τη μεγάλη διάθεση για προσφορά και τον ενθουσιασμό από τον κόσμο, να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που ξεχώριζαν.

Στο χώρο βρέθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου μας, Δώρος Σεραφείμ, ο οποίος μίλησε στους παρευρισκόμενους για αρκετά θέματα που αφορούν την ομάδα μας, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν. Επίσης, το παρών του έδωσε ο γενικός γραμματέας του Σωματείου μας, Χρίστος Νεοφύτου, το μέλος του Δ.Σ., Αντώνης Τζιωνής, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Αντρέας Κάντηλος και Ιάκωβος Ζαχαριάδης, ο Ράινερ Ράουφμαν, όπως και οι ποδοσφαιριστές Ζοάο Πάολο Αντράντε, Πλατινί, Χοσέ Θερβέρα και Χριστόφορος Χαραλάμπους, οι οποίοι μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο της ομάδας μας. Από την συγκέντρωση στα Πολεμίδια μαζεύτηκε το ποσό των 6425 ευρώ, από πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας και εισφορές.

Το Σωματείο μας εκφράζει ένα τεράστιο ευχαριστώ τόσο στους διοργανωτές της συγκέντρωσης, όσο και σε όλους όσους έδωσαν το παρών τους στο οίκημα του Ερμή Πολεμιδιών. Η βοήθεια που έχουν προσφέρει, αλλά προ πάντων η αγάπη τους για το Σωματείο μας, δίνει κουράγιο σε όλη την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να συνεχίσει τη μεγάλη της προσπάθεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ