Home SPORTS NEWS Ντεμπούτο με νίκη για τον Βίλας Μπόας (Video)

Ντεμπούτο με νίκη για τον Βίλας Μπόας (Video)


Η Ζενίτ επικράτησε της Κρίλια Σονέτοφ με 2-1, για την 22η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος με τον Αντρέ Βίλας Μπόας να πραγματοποιεί ιδανικό ξεκίνημα στη νέα του προπονητική πρόκληση στο σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Χουλκ ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα. Το πρώτο με πέναλτι μόλις στο 4ο λεπτό και το δεύτερο στο 52′. Οι φιλοξενούμενοι του Αλεξάντρ Τσιγκάνκοφ μείωσαν στον 54′ με τον Τσαλάγκοφ. Στη συνέχεια, η Κρίλια θα μπορούσε να είχε αποσπάσει κάτι καλύτερο από το ματς αλλά τα δύο πέναλτι που κέρδισε ήταν άστοχα στο 59′ και στο 68′.

Με το αποτέλεσμα αυτό, οι «μπλε» έμειναν στο κυνήγι της πρωτοπόρου Λοκομοτίβ Μόσχας, έχοντας 44 βαθμούς έναντι 47 των πρωτευουσιάνων. Για τους φιλοξενούμενους αυτή ήταν η όγδοη ήττα στο εφετινό πρωτάθλημα μένοντας στο +5 από τα πλέι οφ της παραμονής.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε της Ανζί εκτός έδρας με 3-0 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντουμπιά ο οποίος σκόραρε στο 26′ και στο 51′ από ασίστ του Μούσα ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 76′ μετά από τελική πάσα του Ντουμπιά. Η Ανζί έμεινε έτσι στη τελευταία θέση με 12 βαθμούς και μοιραία οδεύει στη δεύτερη κατηγορία της Ρωσίας, ενώ η ΤΣΣΚΑ έφτασε τους 40 βαθμούς και ισοβαθμεί με τις άλλες δύο ομάδες της πόλης, τη Σπάρτακ και τη Δυναμό.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr