Home SPORTS NEWS Στο πόδι το Μάντσεστερ!

Στο πόδι το Μάντσεστερ!


Ευκαιρία για… εξ αναβολής αγωνιστική δράση προσφέρει το διήμερο Τρίτη και Τετάρτη στην Πρέμιερ Λιγκ! Τα βλέμματα όλων στο Νησί θα στραφούν στις 21:45 στο “Ολντ Τράφορν” εκεί όπου η Γιουνάιτεντ θα υποδεχτεί την συμπολίτισσά της, Σίτι, στο ματς για την 28η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες βρίσκεται σε απόσταση 11 βαθμών από την 4η θέση και θέλει τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει “ζωντανές” τις ελπίδες της για τη συμμετοχή στο Champions League της επόμενης σεζόν. Ο τεχνικός των “κόκκινων διάβολων” δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Βίντιτς καθώς και των τραυματιών Φαν Πέρσι και Σμόλινγκ.

Από την πλευρά τους οι “Πολίτες” θέλουν το “τρίποντο” για να μειώσουν κι άλλο την απόσταση από την κορυφή και να πετύχουν την 5η νίκη τους στα τελευταία 6 ματς κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

Την ίδια ώρα η Άρσεναλ θα επιχειρήσει κόντρα στη Σουόνσι να ξεπεράσει τον διασυρμό από την Τσέλσι ενώ η Νιούκαστλ θα υποδεχτεί την Έβερτον . Και οι δύο αναμετρήσεις είναι εξ αναβολής της 29ης αγωνιστικής.

Η δράση θα συνεχιστεί και την Τετάρτη με τους αγώνες Γουέστ Χαμ – Χαλ Σίτι και Λίβερπουλ – Σάντερλαντ, επίσης για την 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Το πρόγραμμα:

Τρίτη 25/3
Άρσεναλ-Σουόνσι 21:45
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι 21:45
Νιούκαστλ-Έβερτον 21:45

Τετάρτη 26/3
Γουέστ Χαμ-Χαλ Σίτι 21:45
Λίβερπουλ-Σάντερλαντ 22:00

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr