Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Και η κοροϊδία συνεχίζεται στην πετόσφαιρα

Και η κοροϊδία συνεχίζεται στην πετόσφαιρα

vik_9779


Με την κωμωδία που βλέπουμε να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας τον τελευταίο 1 μήνα στην πετόσφαιρα, αντιλαμβανόμαστε πόσο αφελείς ήμασταν που νομίζαμε πως αυτοί που κινούν τα νήματα θα αφήσουν το πρωτάθλημα να παικτεί επί ίσοις όροις. Ένα νέο επεισόδιο γράφτηκε ψες το βράδυ, με δυο θύματα (Αναγέννηση και ΟΜΟΝΟΙΑ) και τον συνήθη ύποπτο κερδισμένο…Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Πριν από ένα μήνα, η Ανόρθωση εκστράτευσε στη Δερύνεια για να αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση. Η διαιτησία του αγώνα ήταν τόσο…περίεργη και σφαγιαστική εις βάρος της Αναγέννησης, που το εκδηλωτικό μεν, κόσμιο δε κοινό της εξαγριώθηκε. Ο διαιτητής δέχθηκε κτυπήματα, ο αγώνας διακόπηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα και όταν ξανάρχισε η ομάδα της Αμμοχώστου πήρε το παιχνίδι με τον αγαπημένο της τρόπο.

Όπως ήταν φυσιολογικό, όλοι περίμεναν η ομοσπονδία να συγκαλέσει συνεδρία της δικαστικής, για να τιμωρηθεί η ομάδα της Αναγέννησης. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, με αποτέλεσμα ο επόμενος αγώνας της Αναγέννησης κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, να παικτεί  κανονικά με κόσμο, σε ένα ματς που η ομάδα μας έχασε με 3-1 και απώλεσε το μεγάλο προβάδισμα της για τον τίτλο. Αφού η Αναγέννηση έπαιξε τον αγώνα που έπρεπε με κόσμο, η Ομοσπονδία αποφάσισε τη περασμένη Δευτέρα να συγκαλέσει δικαστική! Μια συνεδρία που έγινε χθες το βράδυ, 1 μήνα μετά τον αγώνα!

Με τα δεδομένα που είχε μπροστά της, η Δικαστική τιμώρησε την Αναγέννηση με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των Θυρών! Αφού ο επόμενος αγώνας (κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ) είχε ήδη παικτεί, η απόφαση πήγε για παρακάτω! Και αφού η Αναγένννηση δεν έχει άλλα εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα, η απόφαση μεταφέρθηκε στο κύπελλο. Μπορείτε να μαντέψετε ποιος είναι ο αντίπαλος της στο κύπελλο; Ναι καλά καταλάβατε! Η Ανόρθωση!!!!!  Κύριοι στην ΚΟΠΕ, σας βγάζουμε πραγματικά το καπέλο!