Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το (μεγάλο) στοίχημα της διοίκησης

Το (μεγάλο) στοίχημα της διοίκησης

sak_5337


Ο τίτλος είναι μάλλον παραπλανητικός. Είναι αρκετά τα στοιχήματα που έχει η διοίκηση να κερδίσει. Επόμενο και σημαντικότερο, είναι αυτό των κριτηρίων με το φάκελο να πρέπει να παραδοθεί συμπληρωμένος σε 5 ημέρες. Τα μηνύματα που βγαίνουν είναι θετικά, αν και υπάρχει ακόμα δουλειά και συναντήσεις να γίνουν.

Στο τέλος της ημέρας πάντως, για ποδόσφαιρο μιλάμε, έτσι το μεγάλο στοίχημα της διοίκησης είναι αγωνιστικό. Δεν είναι άλλο από την ανανέωση των συμβολαίων του Γιώργου Εφραίμ, του Αντρέ Σκέμπρι και αναλόγως της απόφασης του ιδίου, του Νούνο Ασσίς. Ενώ είναι δεδομένο πως το μπάτζετ πρέπει να μειωθεί, το ρόστερ πρέπει να μείνει ανταγωνιστικό. Η ποιότητα των παικτών που προαναφέραμε είναι προφανής, το ίδιο και η ανάγκη να ανανεώσουν.

Τα πράγματα σήμερα πάντως αναφορικά με τις ανανεώσεις, είναι πολύ καλύτερα από ότι έμοιαζαν πριν 1 μήνα. Οι πιθανότητες έχουν αυξηθεί και στους παίκτες έχει ήδη επικοινωνηθεί πως τους θέλουν να παραμείνουν. Σαν μεγάλο στοίχημα, βλέπει και η ίδια η διοίκηση τις ανανεώσεις και ελπίζουμε πως θα πετύχει.