Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Μέχρι την τελευταία στιγμή θα δώσουμε τη μάχη μας»

«Μέχρι την τελευταία στιγμή θα δώσουμε τη μάχη μας»

new_kos_5002


Για τα κριτήρια, τα διαρκείας, τον κόσμο και τις ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλείου για να συγκεντρωθεί ένα συγκεκριμένο ποσό αλλά και για τον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση, μίλησε στην ιστοσελίδα μας, ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
«Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της διαδικασίας που απαιτείται να γίνει, για να ολοκληρώσουμε όλα όσα χρειάζεται και απαιτείται να γίνουν, ούτως ώστε να λάβουμε αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ. Στις 31 Μαρτίου θα πρέπει να ολοκληρώσουμε αυτήν τη διαδικασία.

Τα όσα απαιτείται να γίνουν δεν αφορούν μόνο το οικονομικό κομμάτι. Στα κριτήρια Μαρτίου υπάρχουν διάφορες ενότητες, καθώς είναι τα Διοικητικά κριτήρια, τα Νομικά κριτήρια, τα Αθλητικά κριτήρια, τα κριτήρια Υποδομής και τα Οικονομικά κριτήρια. Συνεπώς απαιτείται πολύ μεγάλη δουλειά για τα κριτήρια Μαρτίου, καθώς είναι πολλά τα έντυπα, οι βεβαιώσεις και τα έγγραφα που θα πρέπει να υπογραφούν και να προσκομισθούν».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο που έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση. Είναι συγκινητική η προσπάθειά τους και αποτελεί παράδειγμα αφοσίωσης και αγνής αγάπης προς την ομάδα τους. Δεν έχουμε κανένα απολύτως παράπονο από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επίσης, ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας μας που παραχώρησαν δάνεια στο Σωματείο. Πιστεύουμε ότι σήμερα και τις επόμενες μέρες, αυτός ο πολύ καλός ρυθμός που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα όσο αφορά τη συνεισφορά των φίλων της ομάδας μας, θα συνεχιστεί και θα εντατικοποιηθεί».

ΡΥΘΜΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
«Μέχρι χθες είχαν διατεθεί 2106 εισιτήρια διαρκείας. Εάν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι  προχθές είχαν πωληθεί περισσότερα από 100 διαρκείας και χθες περίπου 230 διαρκείας, τότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως διάθεση που έχει ο κόσμος για να προσφέρει είναι μεγάλη και έντονη. Εκτιμούμε πως εάν όλα πάνε καλά, μέσα στις επόμενες δέκα μέρες θα πλησιάσουμε κατά πολύ τον στόχο των 4000. Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ένα μεγάλο όπλο στην προσπάθεια για τα κριτήρια, καθώς το Δ.Σ. είχε υπολογίσει έσοδα περίπου 750.000 ευρώ από την πώληση 4000 καρτών.

Πάντως θα πρέπει να τονίσουμε εμφαντικά πως είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι έχουν πωληθεί περισσότερα από 2100 διαρκείας μέσα σε ένα μήνα, σε μία δύσκολη περίοδο για την Κυπριακή κοινωνία. Αυτό είναι το μεγαλείο του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!»

ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
«Από τη στιγμή που δεν φτάσαμε ακόμη στον στόχο με τα εισιτήρια διαρκείας, το Διοικητικό Συμβούλιο προσπαθεί με διάφορες ενέργειες  – όπως με διακανονισμούς, μέσω των χορηγών μας, από δάνεια από φίλους του Σωματείου και άλλους τρόπους – να εξεύρει το ποσό που υπολείπεται».

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
«Ακόμη απέχουμε από τον στόχο των 4000 εισιτηρίων διαρκείας, όμως τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας – δηλαδή την ανταπόκριση από τον κόσμο και τις προσπάθειες που καταβάλλει η διοίκηση – μας κάνουν να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα δώσουμε τη μάχη μας».

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ
«Είναι ένας σημαντικός αγώνας όσο αφορά την προσπάθεια που κάνουμε για έξοδο στην Ευρώπη. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Μπορεί η Ανόρθωση να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, όμως διαθέτει ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι εάν δεν είσαι σωστά προετοιμασμένος και εάν είσαι έτοιμος για να δώσεις ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι ικανοί να σου κάνουν τη ζημιά. Μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις που είχαμε στα προηγούμενα τρία παιχνίδια, τα οποία δικαιούμασταν να κερδίσουμε, θέλουμε να πετύχουμε μία πολύ σημαντική νίκη.

Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο της στο γήπεδο. Αξίζει στην τεχνική ηγεσία και στους παίκτες να παίξουν μπροστά σε γεμάτο γήπεδο, μετά την προσπάθεια που κάνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την παρουσία του στο γήπεδο, πέραν της τεράστιας βοήθειας που προσφέρει στο αγωνιστικό κομμάτι, δίνει και οικονομική βοήθεια στο Σωματείο. Επίσης, να του ζητήσουμε να μείνει μακριά από ενέργειες που θα επιφέρουν χρηματικό πρόστιμο στην ομάδα μας, διότι είναι κρίμα και άδικο να κάνουμε τεράστια προσπάθεια για να μαζέψουμε ευρώ – ευρώ το ποσό που χρειαζόμαστε και να το πετάμε στα σκουπίδια και εκεί που δεν αξίζει».

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
«Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως δώσει παράταση στις μειωμένες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι και το τέλος των αγώνων για τα play-off, ούτως ώστε να δώσει τη δυνατότητα σε όσο το δυνατό περισσότερους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να επωφεληθούν αυτών των τιμών και συνάμα να βοηθήσουν το Σωματείο. Τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ δεν τελειώνουν τον Μάρτιο, αλλά θα είναι μία συνεχόμενη δοκιμασία, ενώ υπάρχουν και τα μηνιαία κριτήρια της ΚΟΠ».

ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
«Υπάρχουν και άλλοι τρόποι, πέραν των εισιτηρίων διαρκείας, μέσω των οποίων ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορεί να βοηθήσει:
– Είναι ο τηλεφωνικός αριθμός: 9000 90 10 (Εισφορά 12,20 ευρώ από σταθερό και 12,40 ευρώ από κινητό).
– Τα δικά μας προϊόντα (Καφές, Νερό, Energy Drink)
– Η υπηρεσία ΟΜΑΔΑ μέσω της Cyta
– Το περιοδικό «Πράσινη φωνή»