Home SPORTS NEWS Η «Τάξη του ’92»… στηρίζει Σάλφορντ

Η «Τάξη του ’92»… στηρίζει Σάλφορντ


Μόνο τα τυπικά απομένουν ώστε να οριστικοποιηθεί η αγορά των μετοχών της Σάλφορντ Σίτι από μέλη της διάσημης «Τάξης του ’92» η οποία αποτελείται από τους Γκάρι και Φιλ Νέβιλ, Νίκι Μπατ, Ράιαν Γκιγκς και Πολ Σκόουλς (υπάρχει και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ο οποίος όμως έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες ίδρυσης δικής του ομάδας στο Μαϊάμι).

Η διοίκηση της ημιεπαγγελματικής ομάδας του Βόρειου Μάντσετσερ έχει συμφωνήσει σε όλα με τη γενιά που έγραψε «χρυσή» ιστορία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον μένουν οι εγκρίσεις της Ομοσπονδίας και της Football League ώστε να περάσει στα χέρια τους, με την αγορά να ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Είχα τα πρώτα μου δοκιμαστικά για την Μάντσεστερ Γιουνίατεντ στο Σάλφορντ, όταν ήμουν 11, και ποτέ δεν θα ξεχάσω το πόσο σημαντικό ήταν αυτό για μένα. Για μένα, η Σάλφορντ αντιπροσωπεύει τα πρώτα χρόνια στην ζωή του ποδοσφαιριστή, την δέσμευση, την δίψα, τον ενθουσιασμό, την επιθυμία και το πνεύμα του ποδοσφαίρου. Είμαι ενθουσιασμένος» δήλωσε ο Γκάρι Νέβιλ εν όψει την επισημοποίηση της συμφωνίας, ενώ από την πλευρά του ο Πολ Σκόουλς προσέθεσε:

«Το ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά θα δείξουμε μεγάλη δέσμευση και θα έχουμε κάποια πολύ καλά πλάνα στο μέλλον».

«Όλοι ξέρουν πόσο σημαντική είναι η Σάλφορντ για μένα, συνεπώς αυτήν είναι μια μεγάλη αγορά. Θέλουμε να ενώσουμε την ποδοσφαιρική κοινωνία, να χρησιμοποιήσουμε την ποδοσφαιρική μας εμπειρία και την γνώση μας για να εμπνεύσουμε και να σφυρηλατήσουμε τους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες. Το να το κάνουμε αυτό στην Σάλφορντ κάνει τον καθένα μας ακόμη πιο ενθουσιώδη» ανέφερε ο Ράιαν Γκιγκς.

Επιπλέον, η πρόεδρος της ομάδας, Κάρεν Μπερντ, η οποία έφερε την «Class of ‘92» κοντά στην συμφωνία, τόνισε:

«Είναι μια μεγάλη στιγμή για την ομάδα και πιστεύω πως θα έρθουν κάποια σημαντικά επιτεύγματα γι’ αυτή. Χωρίς αμφιβολία αυτή η συμφωνία θα φέρει λαμπρό μέλλον και είναι μια σπουδαία διαφήμιση για το μη επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο σύλλογος στηρίζει πλήρως το γκρουπ και θεωρεί πως αυτή η κίνηση θα είναι πολύ ωφέλιμη για τον ίδιο, αλλά και για την πόλη».

Την συμφωνία επιβεβαίωσε και επίσημα η Σάλφορντ μέσω του λογαριασμού της στο twitter:

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr