Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Δεν το έχασε, της το έκλεψαν

Δεν το έχασε, της το έκλεψαν

vik_9824


Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε. Η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, κατέλαβε τελικά τη 2η θέση. Όσο άδικο κι αν είναι, δεν αλλάζει και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να δει τα πως και τα γιατί, χάθηκε αυτός ο τίτλος. Ένας τίτλος που πριν 1 μήνα, φαινόταν πραγματικά δύσκολο να πάει σε άλλα χέρια από τα δικά μας. Μετά, μπήκαμε στο θαυμαστό κόσμο του κυπριακού αθλητισμού.

Τα πλέι οφ, είναι υποτίθεται το αποκορύφωμα της χρονιάς. Τα παιχνίδια μεταξύ των καλύτερων ομάδων που βγάζουν στο τέλος τον κορυφαίο των κορυφαίων. Αυτό που είδαμε φέτος όμως, μόνο παιχνίδια υψηλού επιπέδου δεν ήταν. Σε κάποιες περιπτώσεις ήταν παρωδίες κανονικές και με το νόμο, αφού μέχρι και παιχνίδια που τελείωσαν σε 40 λεπτά είδαμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να προβληματιστεί για το γεγονός πως επέτρεψε να εκτυλιχθεί το θεατράκι.

Όπως και να έχει μπροστά μας έχουμε πλέον το κύπελλο. Αυτός ο τίτλος πρέπει να κατακτηθεί, για να μην πάνε άδικα οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς. Όσοι παρακολουθούσαν το πρωτάθλημα ξέρουν πως η καλύτερη ομάδα τερμάτισε 2η. Ας το αποδείξει τουλάχιστον στο δεύτερο τη τάξη θεσμό στο νησί. Και από το καλοκαίρι να βρει τους τρόπους να εξηγήσει στα σωματεία και την ομοσπονδία πως από του χρόνου τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν θα επιτραπούν.