Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία

kos_3072


Έφτασε η ώρα που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, από τη μέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Κώστας Καϊάφας. Οι πράσινοι έχουν βελτιωθεί αγωνιστικά, και αύριο κόντρα στην Ανόρθωση κυνηγάνε την ουσία που δεν είναι άλλη από τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η ομάδα μας προετοιμάστηκε κατάλληλα για τον αγώνα και αύριο έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό της, θα πάρει το ζητούμενο. “Μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις που είχαμε στα προηγούμενα τρία παιχνίδια, τα οποία δικαιούμασταν να κερδίσουμε, θέλουμε να πετύχουμε μία πολύ σημαντική νίκη”, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου.

Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου για τελευταία φορά, και αφού η προπόνηση τελείωσε, το προπονητικό τιμ ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Αυτή αποτελείται από τους: οσέ Μορέιρα, Κόριν Μπρουκς, Ρασίντ Αλαμπί, Σοφιάν Σερφά, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ρενάτο Μαργκάσα, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Χοσέ Θερβέρα, Λεάντρο, Ρικάρντο Φερνάντες, Σερτζίνιο, Ονησίφορος Ρουσιάς, Άλεξ Ρούμπιο, Πλατινί, Γιώργος Εφραίμ, Αντρέ Σκέμπρι, Νούνο Ασίς, Μπραντάο Αλίπιο και Τόνι Τέιλορ.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Χάρης Κυριάκου, που σήμερα προπονήθηκε ατομικά. Επίσης εκτός βρίσκονται οι Γκανιού Ατάντα που έκανε γυμναστήριο και θεραπεία και ο Αντρέας Παναγιώτου που ακολούθησε θεραπευτική αγωγή.