Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εφραίμ: “Το 100% για την ομάδα. Το καλοκαίρι θα δούμε για το...

Εφραίμ: “Το 100% για την ομάδα. Το καλοκαίρι θα δούμε για το συμβόλαιο” (video)


Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του σημερινού αγώνα, Γιώργος Εφραίμ, ήταν φιλοξενούμενος στο postgame της PrimeTel και αναφέρθηκε στα γκολ του, στην εμφάνιση της ομάδας μας ενώ μίλησε και για το μέλλον του.

“Πολύτιμη η νίκη, θέλαμε πολύ τους βαθμούς αν και δεν είχαμε την απόδοση των προηγούμενων αγώνων. Θέλουμε νίκες για να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για την Ευρώπη και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Αρχίσαμε νωθρά τον αγώνα και ήρθε το γκολ της Ανόρθωσης μετά από ένα λάθος. Μετά όμως ελέγξαμε το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη. Έχουμε μεγαλύτερες δυνατότητες και θα το δείξουμε στα επόμενα παιχνίδια. Απόψε δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, μπορεί να σκεφτόμασταν και τα προβλήματα που έχει η Ανόρθωση κάτι που δεν πρέπει να γίνεται όταν είσαι επαγγελματίας. Ευτυχώς τα καταφέραμε”, είπε για τον αγώνα.

Για το Κώστα Καϊάφα σχολίασε: “Ο κάθε προπονητής προσπαθεί να περάσει τη δική το φιλοσοφία. Με τον κ. Καϊάφα πιστεύω θα πάμε ακόμα καλύτερα. Έχει ζήσει καλύτερα από όλους την ομάδα και αυτό μας βοηθά”.

Για το ότι σκόραρε μετά από αρκετό καιρό: “Για το συγκεκριμένο ήμουν προβληματισμένος, σήμερα ευτύχισα να σκοράρω, ελπίζω να ρθουν και άλλα γκολ”.

Τέλος σχολίασε για το μέλλον του και τη τοποθέτηση Καϊάφα για τα κουτσομπολιά και τις φήμες. “Θα δώσω το 100% μέχρι το τέλος και θα κάτσουμε στο τραπέζι να δούμε ποιο είναι το καλύτερο για μένα και την ομάδα. Είχα συζήτηση με τον προπονητή και του ξεκαθάρισα ότι τη δεδομένη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα και δεν έχω υπογράψει κάπου. Θα δούμε το καλοκαίρι”.