Home SPORTS NEWS Ψηλότερα… η Έβερτον, «ταφόπλακα» για Φούλαμ (video)

Ψηλότερα… η Έβερτον, «ταφόπλακα» για Φούλαμ (video)


Με γκολ στο δεύτερο μέρος και τους Νέισμιθ και Μιραλάς να σκοράρουν ερχόμενοι από τον πάγκο, η Έβερτον συνέχισε το σερί νικών της, καθώς επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Φούλαμ, με τα «ζαχαρωτά» να συνεχίζουν να ελπίζουν για ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ η γηπεδούχος-έχασε πολλές ευκαιρίες στο ματς, έχοντας 22 τελικές-είναι πλέον με το ένα… πόδι στον γκρεμό!

Η Έβερτον πέτυχε, λοιπόν, την 5η συνεχόμενη νίκη της, ανέβηκε στους 60 βαθμούς και στην 5η θέση, στο -4 από την 4η Άρσεναλ! Η Φούλαμ είναι στην τελευταία θέση και πλέον στο -5 από την 17η θέση και την Γουέστ Μπρομ.

Η Φούλαμ που έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή, χωρίς τους Μήτρογλου και Καραγκούνη στην αποστολή, αλλά δεν έφτασε στην νίκη. Η γηπεδούχος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, περιόρισε την Έβερτον σε παθητικό ρόλο, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει… Με τα «ζαχαρωτά» να έχουν την κατοχή, αλλά μην απειλούν!

Στο δεύτερο μέρος πέρασαν στον αγώνα οι Νέισμιθ (στο 46’ στη θέση του Μπάρκλεϊ) και Μιραλάς (στο 68’ αντί του Ντεουλοφέου) και οι δυο συγκεκριμένοι παίκτες σκόραραν. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού στο 79’ (1-2), και ο Σκωτσέζος στο 87’ (1-3). Από προσπάθεια του Νέισμιθ προήλθε το πρώτο τέρμα της Έβερτον στο 51’, που τελικά χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Στόκντεϊλ!

Όπως είπαμε, η Φούλαμ είχε 22 τελικές, αλλά πέτυχε μόλις ένα γκολ στο 71’ (1-1)με τον Ντεζάγκα…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr