Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το ξαναείδαμε το έργο

Το ξαναείδαμε το έργο

korakia


Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Σφαγείο καθ’ όλη τη χρονιά, πέναλτι στην ΟΜΟΝΟΙΑ σε παιχνίδι εντελώς αδιάφορο, αν δεν ήταν και καραμπινάτο, αρχίζουμε την προπαγάνδα. Στα κρίσιμα, την σφάζουμε ξανά, σπρώχνουμε τον αιώνια ευνοημένο και στη συνέχεια έχουμε να λέμε για εκείνο το ένα πέναλτι που είχε πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Λοιπόν για να ξηγούμαστε, δεν έχουμε καμιά διάθεση να ασχοληθούμε με την διαιτησία αυτή την εβδομάδα, ακόμα κι αν μας βάλουν ξανά Μασιά και Ανδρέου, γιατί θεωρούμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα. Δεν θα δεχθούμε όμως και να δημιουργήσουν κλίμα με τους γνωστούς τρόπους και να πάρουν αυτό που θέλουν στο τέλος. Για αυτό λέμε στους διαιτητές και τα όργανα τους να παίξουν ίσα, τίμια, 50-50 και ο καλύτερος ας κερδίσει.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως με το γράμμα του νόμου το χθεσινό μας πέναλτι ορθώς δόθηκε, ενώ από τη στιγμή που ο Ζόρζε είπε στον Τράττο De Puta Madre (το αντίστοιχο γιε της π….. στα ελληνικά) ορθώς αποβλήθηκε. Να αναφέρουμε επίσης πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κερδίσει φέτος 20  περίπου τηλεοπτικά πέναλτι, που στο γήπεδο δεν της δόθηκαν. 3 από αυτά, κόντρα στο Αποέλ.