Home SPORTS NEWS Τέλος ο Κίβου…

Τέλος ο Κίβου…


Ο Κριστιάν Κίβου αποτελεί παρελθόν για την Ίντερ, ενώ σταματάει και το ποδόσφαιρο. Ο Ρουμάνος αμυντικός έλυσε τη συνεργασία του (το συμβολαιό του έληγε τον Ιούνιο) με τους «νερατζούρι» μετά από επτά χρόνια, ανακοινώνοντας πως… κρεμμάει και τα παπούτσια του!

Ο 33άχρονος άσος (πρώην διεθνής) φόρεσε 115 φορές τη φανέλα των «νερατζούρι» και σκόραρε τρία γκολ. Είχε και ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι σε αγώνα με την Κιέβο, αλλά ευτυχώς κατάφερε και βγήκε νικητής, μετά και από «λεπτή» επέμβαση που διήρκεσε πολλές ώρες… Γι’ αυτό τον λόγο για μεγάλο διάστημα αγωνιζόταν και με προστατευτική μάσκα στο κεφάλι του, όταν πήρε το «OK» από τους γιατρούς…

Να θυμίσουμε πως το Φεβρουάριο είχε κάνει γνωστό πως χρειάζεται και μία ακόμη πολύπλοκη εγχείρηση στο πόδι του… Πολλοί περίμεναν πως θα ανακοίνωνε σύντομα ότι θα σταματούσε τη μπάλα, και έτσι συνέβη… Τελευταία του συμμετοχή ήταν τον Μάιο του 2013, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια γενικά έχει παίξει ελάχιστα λόγω τραυματισμών.

«Επτά αξέχαστες σεζόν, σπαρμένες με επιτυχίες, νίκες αλλά και έντονες ημέρες. Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Κρίστιαν γα το ότι υπήρξε πρωταγωνιστής κι εργάστηκε με μεγάλη δύναμη και αφοσίωση τα έτη που θα θυμόμαστε για πάντα ανάμεσα στα πιο ένδοξα στην ιστορία της Ίντερ», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου της Λομβαρδίας.

Με την εθνική Ρουμανίας έχει 75 και 3 γκολ, ενώ πριν την Ίντερ έπαιξε σε Ρεσίτσα, Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, Άγιαξ και Ρόμα (συνολικά 363 συμμετοχές και 27 γκολ).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr