Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ψάχνει υπεύθυνο εκγύμνασης και προπονητές η ακαδημία

Ψάχνει υπεύθυνο εκγύμνασης και προπονητές η ακαδημία


Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ομάδας μας ενδιαφέρεται να προσλάβει υπεύθυνο εκγύμνασης (γυμναστή) και προπονητές. Όπως ανακοίνωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, οι αιτήσεις αφορούν τις πιο κάτω θέσεις:

– Υπεύθυνο εκγύμνασης (γυμναστή) της Ακαδημίας ποδοσφαίρου σε παγκύπρια βάση. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι πανεπιστημίου στον κλάδο της φυσικής αγωγής, με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

– Προπονητών για ενίσχυση της Ακαδημίας σε όλες τις επαρχίες. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι τουλάχιστο του προπονητικού διπλώματος UEFA C. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], συνοδευόμενο από σύντομο σημείωμα στο οποίο θα αναφέρεται η επαρχία και η ηλικιακή κατηγορία/ομάδα που επιθυμούν να εργαστούν.

Λόγω του μεγάλου όγκου αιτήσεων που αναμένεται να λάβουμε, θα ειδοποιηθούν μόνο όσοι κληθούν σε προσωπικές συνεντεύξεις.