Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα συζητηθεί και ο τεχνικός διευθυντής

Θα συζητηθεί και ο τεχνικός διευθυντής

ks02768


Συνεδριάζει απόψε το διοικητικό συμβούλιο και ένα από τα θέματα που θα τεθεί προς συζήτηση, είναι αυτό για το οποίο αγωνιά και συζητάει ο κόσμος. Αναφερόμαστε φυσικά στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, έτσι ώστε να δρομολογηθούν εξελίξεις αναφορικά με τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά.

Η διοίκηση είχε ξεκαθαρίσει εξαρχής πως προτεραιότητα ήταν τα κριτήρια Μαρτίου. Από τη στιγμή που η προσπάθεια ολοκληρώθηκε (με επιτυχία) πλέον η προσοχή στρέφεται στα αγωνιστικά θέματα. Η ανανέωση Καϊάφα-Ιωακείμ φαίνεται μάλλον δεδομένη, απομένει λοιπόν να πλαισιωθούν από το άτομο που θα είναι συνυπεύθυνο στον προγραμματισμό.

Στα γραφεία της ομάδας έχουν φτάσει δεκάδες αιτήσεις και ήδη έχουν περάσει από φιλτράρισμα. Η εφορία ποδοσφαίρου αναμένεται να παρουσιάσει κάποια ονόματα που έχουν ξεχωρίσει και σιγά σιγά θα αρχίσουν και οι διαπραγματεύσεις. Τα κριτήρια που έχουν τεθεί δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, πέραν από την εθνικότητα. Έχει ήδη αποφασιστεί πως ο τεχνικός διευθυντής θα είναι ξένος.