Home SPORTS NEWS Σοκ με Μπεντεκέ

Σοκ με Μπεντεκέ


Οι φόβοι στις τάξεις της Άστον Βίλα επιβεβαιώθηκαν και έτσι ο Κριστιάν Μπεντεκέ θα παραμείνει εκτός δράσης για έξι έως οκτώ μήνες, χάνοντας το Παγκόσμιο Κύπελλο και την έναρξη της επόμενης σεζόν!

Το αστέρι της αγγλικής ομάδας αλλά και της εθνικής Βελγίου υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα, τραυματισμός ο οποίος θα τον αφήσει εκτός Μουντιάλ και φυσικά του υπόλοιπου της σεζόν, αλλά και της έναρξης της επόμενης.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο 23χρονος διεθνής θα υποβληθεί σε χειρουργείο, και δεν θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς πριν από τον Σεπτέμβριο.

Ο 23χρονος επιθετικός σε 23 συμμετοχές στη φετινή Premier League είχε πετύχει 11 γκολ και το όνομα του είχε γραφτεί ως μεταγραφικός στόχος αρκετών ομάδων.

«Είναι τρομερό αυτό που συνέβη και για τον Κριστιάν και για τον σύλλογο. Θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και το Μουντιάλ. Είμαι βέβαιος όμως ότι θα δουλέψει σκληρά γιατί αυτό κάνει πάντα και θα επιστρέψει πιο δυνατός την επόμενη χρονιά» ήταν τα λόγια του τεχνικού των «χωριατών» Πολ Λάμπερτ, τα οποία επιβεβαίωσαν τη ζημιά του ποδοσφαιριστή.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr