Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το πάθος των…προπονητών!

Το πάθος των…προπονητών!

vik_1269


Είτε συμπαθούσε κάποιος ποδοσφαιρικά τον Κώστα Καϊάφα και τον Άκη Ιωακείμ είτε όχι, ένα πράγμα ήταν αδιαπραγμάτευτο: το πάθος τους για τη νίκη! Ήταν τόση η αγάπη τους για την ΟΜΟΝΟΙΑ που τους έσπρωχνε σε παθιασμένες εμφανίσεις σχεδόν κάθε εβδομάδα. Αυτό το πάθος δείχνουν να τοέχουν και σαν προπονητές και καλούνται να το μεταδόσουν στους παίκτες τους ενόψει του ντέρμπι.

Φαίνεται άλλωστε και από τις κινήσεις τους στο γήπεδο. Απλά θυμηθείτε την αντίδραση όλου του πάγκου μας στον μη καταλογισμό του εμφανέστατου πέναλτι στον Σκέμπρι, στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στο Αποέλ. Θέλουν να πετύχουν, θέλουν να δουν την ΟΜΟΝΟΙΑ να προοδεύσει.

Μπάλα δεν παίζει (πλέον) ούτε ο Καϊάφας ούτε ο Άκης. Στόχος τους είναι να εμπνεύσουν τους παίκτες τους, να τους βοηθήσουν να αφομοιώσουν τι πάει να πει ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ και πόσο σημαντικό είναι να πάρουμε το τρίποντο. Όχι μόνο για να τους φράξουμε το δρόμο προς τον τίτλο, αλλά πολύ περισσότερο γιατί είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και μας ικανοποιούν μόνο οι νίκες στα αιώνια ντέρμπι!