Home SPORTS NEWS Σταματάει ο «μεγάλος» Σένι

Σταματάει ο «μεγάλος» Σένι


Ο «μεγάλος» Ροζέριο Σένι, που έχει «γράψει»… χρυσές σελίδες στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Σάο Πάολο, έκανε γνωστό πως θα κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος του έτους!

Ο 41άχρονος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, ο οποίος έγινε γνωστός και για την έφεσή του στο σκοράρισμα με πέναλτι και εκτελέσεις φάουλ, έκανε γνωστή την απόφασή του με συνέντευξη Τύπου.
«Στο τέλος της χρονιάς σταματάω, όχι μόνο από τη Σάο Πάουλο αλλά και από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Νιώθω καλά παρά το γεγονός πως έχω κάποιες ενοχλήσεις, που υπάρχουν πάντα σε έναν ποδοσφαιριστή. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό 2014», δήλωσε ο Σένι. Ο θρύλος της Σάο Πάολο διανύει, λοιπόν, τους τελευταίους μήνες της καριέρας, έχοντας στην… πλάτη του 22 ολόκληρα χρόνια ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, όλα με τη βραζιλιάνικη ομάδα (από το 1992!)

Ο Ροζέριο Σένι έχει σκοράρει 112 φορές με τη φανέλα της Σάο Πάουλο, έχοντας κατακτήσει μεταξύ άλλων τρία πρωταθλήματα Βραζιλίας, δύο Κόπα Λιμπερταδόρες, 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο και 1 Παγκόσμιο Συλλόγων.
Με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας αγωνίστηκε 16 φορές από το 1997 έως το 2006 και ήταν στην αποστολή της ομάδας που κατέκτησε το Μουντιάλ το 2002 σε Ιαπωνία και Νότιο Κορέα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr