Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εμφάνιση επιπέδου από το Λεάντρο

Εμφάνιση επιπέδου από το Λεάντρο

vik_2780


Την περασμένη εβδομάδα γράφαμε για το ανέβασμα του Λεάντρο Μαρκολίνι. Ο Βραζιλιάνος με ουγγρικό διαβατήριο είναι άλλος άνθρωπος από τη μέρα που ήρθε ο Καϊάφας στην ομάδα μας, το καλύτερο όμως το κρατούσε για το αιώνιο ντέρμπι. Ο Λέο πραγματοποίησε χθες την καλύτερη του φετεινή εμφάνιση και ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου.

Σταθερός αμυντικά, έσβησε πρώτα τον Μπενασούρ και μετά τον Χαραλαμπίδη. Την ίδια στιγμή όμως, οι κινήσεις του στο χώρο ήταν υποδειγματικές, κατάφερε να βγει πολλές φορές μπροστά και να απειλήσει με μια πάσα ή μπαλιά του. Η καλύτερη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθε από συστημένη σέντρα του Λεάντρο στο κεφάλι του Σκέμπρι, δείγμα του πόσο μπορεί να προσφέρει δημιουργικά.

Με το τέλος του αγώνα, ο Λεάντρο ξεκαθάρισε πως δεν νιώθει πλέον την ανάγκη για αλλαγή και θα ήθελε να παραμείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Καλά νέα βέβαια για τον προπονητή της ομάδας μας, που θέλει να κρατήσει ένα καλό κορμό και να κτίσει επάνω του. Ενδεχόμενη παραμονή του Βραζιλιάνου δίνει μια πολύ καλή λύση για τα μπακ, ενώ απελευθερώνει και το Σκαραμοτσίνο που ήταν εξαιρετικός σαν αριστερός μπακ, διαπρέπει όμως και σαν κεντρικός αμυντικός. Οι πολυθεσίτες παίκτες σαν το Λέο και το Σκάρα είναι απαραίτητοι σε ομάδες χαμηλού μπάτζετ.