Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αυτή τη φορά θα αλλάξει

Αυτή τη φορά θα αλλάξει

vik_3579


Αν είναι ένα πράγμα που έκανε ξεκάθαρο το τεχνικό τημ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τις επιλογές του, είναι πως πιστεύει πολύ στη χημεία. Σε 4 παιχνίδια (αφήνουμε έξω το πρώτο με Ερμή), ο Καϊάφας έκανε αλλαγή μόνο όταν ήταν αναγκασμένος, ξεκινώντας τον Θερβέρα δεξί μπακ, λόγω τραυματισμού του Κυριάκου. Αναγκαστικά αλλαγή θα κάνει και αυτή την εβδομάδα, ίσως όμως να μην είναι η μόνη.

Ο κορυφαίος κόντρα στο Αποέλ Λεάντρο Μαρκολίνι συμπλήρωσε 4 κίτρινες και θα απουσιάσει κόντρα στην ΑΕΛ. Επικρατέστερο σενάριο είναι να ξεκινήσει στη θέση του ο Ζοάο Πάουλο Αντράντε και να μετατοπιστεί στη φυσική του θέση ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο. Σενάρια με μετατόπιση Μαργκάσα ή Χριστόφορο Χαραλάμπους βασικό, είναι απομακρυσμένα.

Από κει και πέρα, ίσως να έφτασε η ώρα να ξεκινήσει και ο Ασσίς. Ο Πορτογάλος λόγω ανετοιμότητας έμενε στον πάγκο τόσο καιρό, όμως σιγά σιγά ανέβηκε και είναι πιθανόν να εκτοπίσει τον Ρικάρντο Φερνάντες. Μέχρι το Σαββατοκύριακο βέβαια πολλά μπορούν να συμβούν, μιλάμε με τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας σήμερα.