Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μαργκάσα: “Ο Καϊάφας μας κέρδισε”

Μαργκάσα: “Ο Καϊάφας μας κέρδισε”

gmi_8958


Η παρουσία του Κώστα Καϊάφα στο Ηλίας Πούλλος ήταν ευεργετική για όλους, σύμφωνα με το Ρενάτο Μαργκάσα. Ο Πορτογάλος μίλησε στο Κώστα Καλλή και στην Αθλητική Εφημερίδα “Goal”.

«Ο νέος προπονητής έδωσε αυτό που έλειπε, έφερε άλλο αέρα στα αποδυτήρια, ομαδικό πνεύμα και νομίζω είναι κάτι που φαίνεται στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρενάτο Μαργκάσα.

«Ο κόουτς κατάφερε να μας κερδίσει και προσπαθούμε να του το ανταποδίδουμε με την απόδοσή μας στο γήπεδο. Η εικόνα που βγάζουμε από τότε που ήρθε είναι αλλαγμένη προς το καλύτερο, αλλά πιστεύω πως μπορούμε και καλύτερα, είμαι σίγουρος», πρόσθεσε.

Ο Μαργκάσα αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά και όχι μόνο. «Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, είμαστε πιο αποφασιστικοί και παθιασμένοι από προηγουμένως. Ο προπονητής με τον τρόπο του τόνωσε το ηθικό μας, μας έκανε να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας και πως πρέπει να αγωνιζόμαστε για τον εαυτό μας και τον κόσμο μας», επισήμανε. «Νιώθουμε πιο δυνατοί το τελευταίο διάστημα, ανακτήσαμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση», συνέχισε.

Για το προχθεσινό «αιώνιο» ντέρμπι είπε: «Η απόδοσή μας δεν έφθασε στα επίπεδα που μπορούμε ή σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, όμως ήμασταν η ομάδα που απείλησε πιο πολλές φορές για το γκολ. Είναι κάτι που μας λείπει, όμως το δουλεύουμε στις προπονήσεις». Συνεχίζοντας για τη δική του παρουσία στο προχθεσινό ματς, ανέφερε πως δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και ότι μπορεί πολύ περισσότερα.

«Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΟMONOIA. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η OMONOIA είναι μεγάλος σύλλογος και ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να φορέσει τη φανέλα της», υπογράμμισε.

Όταν του επισημάνθηκε για τη μαζική παρουσία του κόσμου σε άλλο ένα παιχνίδι, αφού χαρακτήρισε τους οπαδούς του «συγκλονιστικούς», κατέληξε: «Είμαστε στην πέμπτη θέση και γεμίζουν τα γήπεδα. Αποτελεί τον 12ο μας παίκτη. Προσπαθούμε για το καλύτερο, για την ομάδα και τον κόσμο. Τους ευχαριστούμε και μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα».