Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όταν οι αρχηγοί ταπείνωναν την ΑΕΛ (pics)

Όταν οι αρχηγοί ταπείνωναν την ΑΕΛ (pics)

ph14


Στους μεγάλους πρωταγωνιστές των αναμετρήσεων με την ΑΕΛ ήταν σε αρκετά παιχνίδια ο σημερινός προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Κώστας Καϊάφας. Ειδικά τη σεζόν 2002/03 που οι πράσινοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα, ο αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε σκοράρει και στα δύο παιχνίδια με την ομάδα της Λεμεσού. Γκολ με το τσουβάλι από το Ράινερ Ράουφμαν ενώ σε τρεις συνεχόμενες σεζόν στη Λευκωσία έβρισκε δίκτυα ο Άκης Ιωακείμ!

Η σεζόν 2002/03:

02/09/2002 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΛ 1-1
Ήταν η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχθηκε στο Παραλίμνι την ΑΕΛ λόγω τιμωρίας της έδρας της ομάδας μας. Ο Κωνσταντή στο 73′ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ από το σημείο του πέναλτι, ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα με τον κόσμο να ξεσπά τότε κατά του ρεφ Κώστα Θεοδότου. Ο Κώστας Καϊάφας άμεσα απάντησε όμως, όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ ξεγέλασε τον Άθω Χρυσοστόμου στο 76′ και έφερε το ματς στα ίσα.

14/12/2002 ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-3
Ο αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη, όταν στο 5′ με το κεφάλι σκόραρε, μετά από σέντρα του Νικόλα Γεωργίου. Το 2-0 ήρθε στο 36′ με ατομική προσπάθεια του Ράινερ Ράουφμαν ενώ η ΑΕΛ έφερε το ματς στα ίσα με δύο γκολ στο 57′ και στο 76′ με τον Σέποκ. Οι πράσινοι δεν το έβαλαν κάτω και στις καθυστερήσεις πέτυχαν το 3ο γκολ όταν ο Χάρης Νικολάου τρύπωσε από αριστερά και έβγαλε μπαλιά στο Γερμανό που με κοντινό πλασέ τρέλανε όλο τον Ομονοιάτικο κόσμο.

Στιγμές από τα παιχνίδια τότε:

[nggallery id=445]