Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “Καθόλου ευχαριστημένος”

Καϊάφας: “Καθόλου ευχαριστημένος”

sak_1177


Εκνευρισμένος με τους παίκτες του ήταν ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αφού όπως είπε δεν είχαν καλή απόδοση και δεν έδειξαν το πάθος που τους ζήτησε σήμερα.

Καϊάφας: Όταν κάνεις 6-7 φάσεις στη Λεμεσό με αντίπαλο την ΑΕΛ που είναι από τις καλύτερες άμυνες και δεν κάνεις γκολ, σίγουρα θα χάσεις το παιχνίδι. Δεν είμαι ευχαριστημένος ούτε από το πάθος ούτε από την απόδοση. Χωρίς ρυθμό, χωρίς καθαρό μυαλό, καμία σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό έχει και τα καλά έχει και τα κακά, γιατί μπορείς να δεις τι έχεις, ποιο ρόστερ. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ, καλό Πάσχα σε όλο το κόσμο.

Πέτεφ: Σήμερα έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι, με ευκαιρίες και στις δυο εστίες σε καλό τέμπο. Σε κάποιες φάσεις είχαμε και τύχη. Καταφέραμε στην πρώτη μας φάση να πετύχουμε γκολ και είχαμε το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο, θέλαμε να κρατήσουμε τη μπάλα να ελέγξουμε το παιχνίδι. Σε κάποια σημεία το κάναμε, άλλα όχι. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα. Κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα και θέλω να ευχηθώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ καλή επιτυχία. Με αυτό τον προπονητή σίγουρα θα βρει το δρόμο της. Ακόμα μια φορά ευχαριστώ τους παίκτες μου. Πολλοί σημαντικοί οι τρεις βαθμοί.