Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όταν χάνεις τα άχαστα…

Όταν χάνεις τα άχαστα…

kos_6614


Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο σημερινό παιχνίδι, δεν είχε απόδοση ανάλογη των προηγούμενων παιχνιδιών. Για άλλη μια αγωνιστική όμως, έφτιαξε σωρεία ξεκάθαρων ευκαιριών που δεν έγιναν ποτέ γκολ. Η ομάδα μας έχασε τουλάχιστον 4 ευκαιρίες από εκείνες που χαρακτηρίζονται κλασσικές. Δυο από αυτές, δεν χάνονταν.

Ακόμα κι αν δεν παίζει καλά μια ομάδα, όταν διαθέτει το εύκολο γκολ βοηθάει τη θέση της και κάποιες φορές παίρνει τους βαθμούς. Ξεκάθαρα, η δική μας ομάδα δεν το έχει. Από τα 4 παιχνίδια που έδωσε στα πλέι οφ, στα 3 δεν κατάφερε να σκοράρει, με αποτέλεσμα ακόμα κι ο προπονητής να μιλάει σε δημοσιογραφική διάσκεψη ανοικτά για το θέμα. Μέχρι το τέλος πρέπει αν βρούμε τους τρόπους να λύσουμε, ή τουλάχιστον να μειώσουμε το πρόβλημα, γιατί χωρίς γκολ, τέταρτη θέση δεν βλέπουμε.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι από τη στιγμή που ο παίκτης που θα δώσει το εύκολο γκολ δεν υπάρχει στο ρόστερ μας, για να έρθουν τα τέρματα, η προσπάθεια θα πρέπει να είναι συλλογική. Το καλοκαίρι, ξεκάθαρα η πρώτη μεταγραφή που επιβάλλεται να γίνει, αφορά γκολτζή!