Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προχωράμε…

Προχωράμε…

vik_6384


Κάποια στιγμή θα ερχόταν η ήττα. Η πρώτη της εποχής Καϊάφα, ήρθε χθες κόντρα στην ΑΕΛ. Στο γνωστό πρόβλημα μετουσίωσης των φάσεων που δημιουργεί η ΟΜΟΝΟΙΑ κάθε εβδομάδα, στον συγκεκριμένο αγώνα ήρθαν να προστεθούν και άλλες αδυναμίες τις οποίες για λίγο καμουφλάραμε, κρύψαμε, αλλά όπως φαίνεται δεν αποβάλαμε οριστικά και τις πληρώσαμε.

Τα γράψαμε και χθες, αδυναμία στο τελείωμα φάσεων, κακή ανασταλτική λειτουργία και φυσιολογική ήττα από μια ομάδα που δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο, πέραν από το ότι έκανε γκολ 2 φάσεις της, σε αντίθεση με μας. Εδώ που είμαστε βέβαια, τι είχαμε τι χάσαμε. Η ήττα δεν διαφοροποιεί τους στόχους της ομάδας και κατά την άποψη μας, δεν υπάρχει και νόημα να συνεχίσουμε την συζήτηση περί αυτής. Ας δούμε που πήγαμε λάθος, να διορθώσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά.

Το χειρότερο πράγμα που μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή είναι να κολλήσει στην αποτυχία. Οι τελευταίες 40 μέρες, απέδειξαν πως η μιζέρια δεν είναι για μας και ότι μπορούμε να οδηγήσουμε την ομάδα σε πολύ καλύτερες μέρες. Προχωράμε λοιπόν, στοχεύοντας όσο το δυνατό πιο ψηλά.