Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μέχρι το τέλος όλοι κρίνονται

Μέχρι το τέλος όλοι κρίνονται

sak_1180


“Χωρίς ρυθμό, χωρίς καθαρό μυαλό, καμία σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό έχει και τα καλά έχει και τα κακά, γιατί μπορείς να δεις τι έχεις, ποιο ρόστερ.”

Με αυτά τα λόγια έκλεισε τη δημοσιογραφική διάσκεψη ο Κώστας Καϊάφας, με το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΛ. Ότι στο ρόστερ θα επέλθουν αλλαγές το ξέραμε όλοι, έχουμε την εντύπωση όμως πως ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήθελε να στείλει και το μήνυμα πως μέχρι το τέλος όλοι κρίνονται. Και δεν κρίνονται μόνο βάση της αγωνιστικής τους αξίας, αλλά και βάση της διάθεσης και της προσπάθειας τους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει αυτό το καλοκαίρι, να μειώσει το μπάτζετ της, ενώ ταυτόχρονα αν θέλει να είναι ανταγωνιστική, οφείλει να αυξήσει την ποιότητα της. Η αντίφαση στην προηγούμενη πρόταση, φανερώνει τη δυσκολία του εγχειρήματος, καθώς και ότι η ομάδα μας δεν μπορεί να ξοδεύει ούτε και ένα σεντ περισσότερο από εκείνα που της προσφέρει ο κάθε παίκτης. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν (και) παίκτες για τους οποίους δεν ισχύει ότι προαναφέραμε και το ρόστερ θα πρέπει να καθαρίσει. Υπάρχουν φτηνοί, καλοί και φιλόδοξοι παίκτες, οι Σερτζίνιο και Ρούμπιο είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα.