Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο απολογισμός των ομάδων μας στο Τουρνουά της Αγίας Νάπας

Ο απολογισμός των ομάδων μας στο Τουρνουά της Αγίας Νάπας


Ενημέρωση από τη σελίδα της Ακαδημίας μας στο Facebook:

Με την πίκρα ότι δεν κατάφεραν να επιστρέψουν με κάποιο τίτλο αν και 4 ομάδες μας συμμετείχαν στα ημιτελικά, αλλά με τις βαλίτσες τους πιο γεμάτες από εμπειρίες αναχώρησαν πριν από λίγο από το ξενοδοχείο που διέμεναν οι ομάδες μας που συμμετείχαν στο τουρνουά της Αγίας Νάπας

Αναλυτικά ο απολογισμός των ομάδων μας και οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν στην κάθε ηλικία.

1998:Η ομάδα έφτασε μέχρι τον ημιτελικό όπου και έχασε από την Ε.Ν.Παραλιμνίου με 2-1 σε ένα αγώνα που χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες Η ομάδα αποτελείτο απο τους πιο κάτω:
– Προπονητής: Καλλικάς Χάρης
– Ρόστερ: Χαναππάς Νικόλας, Πιτταράς Παύλος, Σεργίδης Γιώργος, Μαντοβάνης Χρίστος, Αντωνίου Πέτρος, Σοφοκλέους Παύλος, Ευαγγέλου Βαγγέλης, Νικολάου Βαγγέλης, Ονησιφόρου Αντρέας, Χαραλάμπους Χαράλαμπος, Σδελίλης Γιώργος, Παρματζιάς Άγγελος, Φιάκας Σωτήρης, Χατζηγεωργίου Αντώνης, Μιληδώνης Τάσος, Κουκουμάς Χρυσόστομος και Ηροδότου Αλέξανδρος.

2000:Μέχρι την ημιτελική φάση για ακόμη μια ομάδα μας η οποία έχασε την πρόκριση απο το Αθλητικό σχολείο pascal (η συγκεκριμένη ομάδα αποτελείτε απο παιδια που αγωνίζονται σε Ομόνοια, Αποέλ, Ανόρθωση Ολυμπιακό) με 0-1
Η ομάδα μας αποτελείτο από:
Προπονητής: Λούρας Γιάννος
Ρόστερ: Πογιατζιής Σάββας, Χρυσοστόμου Εμανουήλ, Παναγιώτου Πέτρος, Σάββα Ανδρέας, Καουρτίσιης Μιχάλης, Μερακλής Αλέξιος, Μάρτιν Άλεξ, Λοΐζου Μάμας, Μενοίκου Κωνσταντίνος, Μαυροφτής Αρτέμης, Καρατζιάς Χρίστος, Φιλίππου Χρυσόστομος, Χριστοφόρου Σταύρος, Λοΐζου Κωνσταντίνος, Χαραλάμπους Μάριος, Κόκκινος Χαράλαμπος και Τσαγγάρης Νικόλας.

2001: Ακόμη μια ομάδα που έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση αλλά δεν τα κατάφερε. Έχασε από την Αελ με 0-2 σε ένα αγώνα που η ομάδα μας ήταν σε μεγάλα διαστήματα πολύ καλύτερη από την αντίπαλο.
Την ομάδα μας αποτελούσαν οι:
Προπονητής: Βαγγέλης Ευαγγέλου
Ρόστερ: Βασιλείου Παντελής, Κουκουμάς Ανδρέας, Χριστοδουλίδης Βασίλης, Χατζηγιάννης Ανδρέας, Παπαθανασίου Γιώργος, Κακουλλής Γιώργος, Γεωργίου Παναγιώτης, Αντωνίου Μιχάλης, Ορφανίδης Ιάσωνας, Ζαχαριάδης Νικόλας, Τζιωνής Μαρίνος, Κακουλλής Ανδρόνικος, Λεμέσιος Οράτιος, Κάττου Ενρίκε, Αυλωνίτης Αλέξανδρος, Κόλα Μιχάλης, Κωνσταντίνου Γιάγκος, Μυλωνάς Ορέστης, Κόμπος Γιάννης, Σοφρωνίου Στυλιανός και Χριστοδούλου Ανδρέας.

2002: Η συγεκριμένη ομάδα έθεσε από την αρχή ως στόχο την αποκομιδή εμπειριών και η πορεία της δεν θεωρείτε άσχημη.Κατακτώντας την 1η θέση στον όμιλο έφτασε μέχρι τους 16 όπου και αποκλείστηκε απο τον Ολυμπιακό.
Στην ομάδα μας συμμετείχαν οι ακόλουθοι:
Προπονητής: Μαρίνος Στυλιανού
Ρόστερ: Παρπούνας Χαράλαμπος, Σταύρου Ελίνος, Χριστοφή Αντώνης, Κουμίδης Ραφαήλ, Πατσιάς Γιώργος, Στρούθου Αναστάσιος, Ιωάννου Στέφανος, Γεωργίου Κωνσταντίνος, Μιχαήλ Ανδρέας, Ασπρής Νικόλας, Ηρακλέους Δημήτρης, Ιορδάνοφ Στάνιμιρ, Χριστοφόρου Ανδρέας και Αντωνίου Αντώνης.

2003(Κλ.Λευκωσίας): Η ομάδα που όλοι θεωρούσαν φαβορί δεν τα κατάφερε. Έφτασε μέχρι τα ημιτελικά όπου και αποκλείστηκε από την ακαδημία campeone με 2-0 σε ένα αγώνα που θα μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν καταφέρναμε να σκοράρουμε στις πολλές μας ευκαιρίες.
Στην ομάδα συμμετείχαν οι ακόλουθοι:
Προπονητής: Ανδρέας Μηλιώτης
Ρόστερ: Χριστοδουλίδης Μιχάλης, Λοΐζου Λοΐζος, Ιωάννου Ανδρέας, Πογιατζής Ραφαήλ, Τσιαπίνης Θεόδωρος, Νίκου Γιώργος, Σάββα Φοίβος, Χατζηβασιλείου Σωκράτης, Χριστοδούλου Ανδρέας, Βιολίνοφ Ιβελίν, Χρίστου Στέφανος, Νικολάου Παναγιώτης, Σιακαλλής Στάθης, Λουκά Θεοφάνης, Ανδρέου Κυριάκος, Κασάπης Μιχάλης, Λοΐζίδης Άνθος.

2003(Κλ Λεμεσού) Πολύ καλή παρουσία από τα παιδιά της Λεμεσού που έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες για την συνέχεια η οποία θα είναι σίγουρα καλύτερη.
Στην ομάδα συμμετείχαν οι πιο κάτω:
Προπονητής: Κύπρος Σπύρου
Ρόστερ: Καρανικόλας Κυριάκος, Χατζημιλτή Χρίστος, Γερολέμου Νικόλας, Δημητρίου Ανδρέας, Μιχαήλ Χαράλαμπος, Γεωργίου Νικόλας, Μάρκου Ραφαήλ, Ιωάννου Παναγιώτης, Ροτσίδης Μιχάλης, Σερδάρης Γιώργος, Ηροδότου Χρίστος, Δημητρίου Νεόφυτος, Νικολάου Μαρτίνος, Αριστοδήμου Ελένα, Θεοφίλου Γιώργος.

2004:Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας και αποκλείστηκε πολύ νωρίς αφού δεν τα κατάφερε να περάσει από την φάση των ομίλων.Η συμμετοχή στο τουρνουά όμως ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για τα παιδιά που θα τα βοηθήσει για την συνέχεια.
Την ομάδα μας αποτελoύσαν οι:
Προπονητής: Κύπρος Ιωαννίδης
Ρόστερ: Μιχαήλ Πέτρος, Γεωργίου Ανδρέας, Χριστοφόρου Ανδρέας, Κώστα Άδωνης, Μιχαήλ Κυριάκος, Γεωργίου Νεκτάριος, Μακρυγιώργης Χρίστος, Κωνσταντίνου Κυριάκος, Κονίσιης Κωνσταντίνος, Ηρακλέους Παναγιώτης, Χαραλάμπους Λεύκος, Ηροδότου Χρίστος, Δημητρίου Νεόφυτος, Νικολάου Μαρτίνος και Σαββίδης Γιώργος.

2005: Ισχύει ότι και για τους γεννηθέντες το 2004.Το τουρνουά θα πρέπει να αποτελέσει μια καλή εμπειρία στην οποία θα κτίσουμε από δω και μπρος.
Η Ομάδα μας αποτελείτο από τους:
Προπονητής: Πάρης Ττοφή
Ρόστερ: Κουκουμάς Κώστας, Παντελή Κωνσταντίνος, Ιωάννου Σωκράτης, Πατσιάς Βασίλης, Πολυκάρπου Αναστάσιος, Γιωργαλλέτος Μιχάλης, Κωστέας Ανδρέας, Ευθυμίου Χρίστος, Σάββα Ορέστης, Ζουλαφάκι Μοχάμετ, Νικολάου Αλέξης και Καρανικόλας Μιχάλης

2006: Οι μικρούληδες μας σε μπόι αλλά μεγάλοι σε ψυχή.Είχαν πολύ καλές στιγμές και ο αποκλεισμός τους στα προημιτελικά χαρακτηρίζετε άδικος αφού έχασαν με 4-3 σε ένα αγώνα που θα μπορούσαν να κερδίσουν.Έδειξαν πάντως να χάρηκαν το τουρνουά με την ψυχή τους.
Στην ομάδα μας συμμετείχαν:
Προπονητής: Οδυσσέας Οδυσσέως
Ρόστερ: Ιωάννου Κοσμάς, Ζήνωνος Μάριος, Ζήνωνος Παναγιώτης, Δημητρίου Στέφανος, Θεοδοσίου Γιώργος, Νικολάου Κωνσταντίνος, Αλέκου Χρυσοβαλάντης, Καρανικόλας Παναγιώτης, Χαραλάμπους Στυλιανός και Καλαφάτης Αλέξανδρος.

Ευχαριστίες στους λειτουργούς της Ακαδημίας στην ομάδα σκαουτερς και ειδικά σε όλα τα μέλη των οικογενειών των ποδοσφαιριστών μας που ήταν για 4 μέρες στην Αγία Νάπα στηρίζοντας τις προσπάθειες των παιδιών μας.

Μεγάλα μπράβο στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές μας που με την άψογη συμπεριφορά τους τίμησαν το όνομα του σωματείου που εκπροσωπούν.