Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ίσως επιστρέψει (επίσημα) ο Σεργίου

Ίσως επιστρέψει (επίσημα) ο Σεργίου


Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Μιχάλης Σεργίου, ο Αντρέας Δημητρίου. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο:

«Ο κ. Μιχάλης Σεργίου εργάστηκε και παλαιοτέρα στην Ομόνοια .Ήταν προπονητής και στις ομάδες U21. Ήταν συνεργάτης του Πάμπου Χριστοδούλου όταν η ΑΕΛ κατέκτησε το πρωτάθλημα. Εργάστηκε και στην Ανόρθωση. Αν και εφόσον υπάρξει συνεργασία θα το ανακοινώσουμε»

Ο Σεργίου θεωρείται ειδικός στην ανάλυση παιχνιδιών και το σκάουτιγκ αντιπάλων. Αυτό το ρόλο είχε (πέραν του προπονητή της U21) στην ΟΜΟΝΟΙΑ επί Λάρκου και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια. Σε παρόμοιο ρόλο εργάστηκε και στο πλευρό του Πάμπου Χριστοδούλου με επιτυχία, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του Λεμεσιανού σωματείου να θέλουν να τον κρατήσουν και μετά την αποδέσμευση του Κύπριου τεχνικού.

Προς το παρόν, δεν είναι στο τεχνικό τημ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όμως βοηθάει με την ανάλυση παιχνιδιών των αντιπάλων μας. Είναι πολύ πιθανόν με το τέλος της χρονιάς, να επανενταχθεί και επίσημα στην πράσινη οικογένεια αφού ο Κώστας Καϊάφας δείχνει να τον εκτιμάει ιδιαίτερα. Μαζί ταξίδεψαν άλλωστε αυτές τις μέρες στην Αθήνα.