Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η δική μας ανάσταση

Η δική μας ανάσταση

vik_6384


Μεγάλο Σάββατο σήμερα, οι απανταχού ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ όμως νοιάζονται πρώτα για την ανάσταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μετά για όλα τα άλλα! Δεν επηρεάζονται από τα όσα περάσαμε, δεν σταματάνε πουθενά, είναι αποφασισμένοι να δουν την ομάδα ξανά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, κι ας ξέρουν πως ίσως αυτό να μην γίνει σύντομα.

Ο γολγοθάς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει αρκετό δρόμο ακόμα. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία, βλέπουν (ευτυχώς) ρεαλιστικά τη συνέχεια και δηλώνουν πως τα επόμενα δυο χρόνια είναι καθοριστικά. Κατά τη διάρκεια τους, αν δεν έρθουν τίτλοι, πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Δεν είναι αυτοί προτεραιότητα για την ώρα, είναι η οικονομική εξυγίανση του σωματείου. Αν έρθουν βέβαια καλοδεχούμενοι, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει και θα είναι ανταγωνιστική, η ανάσταση μας όμως πρέπει να είναι πρώτα οικονομική.

Τον τελευταίο καιρό, η κατάσταση έχει ηρεμίσει κάπως, όμως υπάρχει πολλή δουλειά ακόμα να γίνει. Για να έρθει η Ανάσταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, πρέπει να είμαστε συσπειρωμένοι. Η Ανάσταση θα έρθει, όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σταθερή οικονομικά, πρωταθλήτρια με χιλιάδες μέλη που θα φροντίσουν να μην ξαναβρεθεί στην τωρινή κατάσταση.