Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παίκτες υπάρχουν

Παίκτες υπάρχουν

vik_1292


Καθόλου δεν πρέπει να μας ανησυχεί το γεγονός πως ο προϋπολογισμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι μειωμένος σε σχέση με το φετινό και άλλων προηγούμενων χρονιών. Η ομάδα μπορεί να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική και ποιοτική, αν γίνουν οι σωστές επιλογές παικτών. Αυτοί πάντως υπάρχουν και δεν χρειάζονται λαγοί και πετραχήλια για να ντυθούν στα πράσινα.

Η πρώτη αγορά την οποία ο Καϊάφας και οι συνεργάτες του εξετάζουν εξονυχιστικά, είναι η εγχώρια. Συγκεκριμένοι παίκτες δείχνουν αν έχουν τις ικανότητες να αποτελέσουν αν μη τι άλλο χρήσιμα εργαλεία στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και βλέπουν την ομάδα μας σαν βήμα προς τα πάνω στην καριέρα τους. Σε όσους υποτιμούν αυτές τις αγορές, υπενθυμίζουμε πως με αυτή τη λογική και χαμηλό προϋπολογισμό είχε κτίσει ο Κετσμπάϊά την Ανόρθωση που μπήκε πρώτη φορά στους ομίλους.

Μια μεγάλη ομάδα βέβαια, δεν μπορεί να κοιτάζει μόνο το κυπριακό πρωτάθλημα. Χρειάζεται να ανοίξουν οι ορίζοντες μας και για να ξεκλειδώσουν πόρτες, πρέπει να τελειώνει το θέμα τεχνικού διευθυντή το συντομότερο δυνατό. Το εν λόγω έτοιμο από κοινού με τον Καϊάφα θα σχεδιάσουν τη νέα ΟΜΟΝΟΙΑ έτσι όσο πιο σύντομα έρθει, τόσο το καλύτερο. Ο προπονητής μας έχει αρκετούς παίκτες στα υπόψην του, ίσως όμως ο τεχνικός διευθυντής να έχει κάτι καλύτερο να προτείνει σε τιμή εφικτή.

Ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά, θα πάρει επίσημα μπρος με την ανακοίνωση ανανέωσης του Καϊάφα και απόκτησης τεχνικού διευθυντή. Το βέβαιο είναι πως το μέλλον, με μειωμένο προϋπολογισμό δεν πρέπει να μας τρομάζει. Αρκεί να γίνουν ορθές κινήσεις.