Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η εμπιστοσύνη του προέδρου στον προπονητή

Η εμπιστοσύνη του προέδρου στον προπονητή


Η χθεσινή μεταγραφική κίνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πρώτη για την αγωνιστική περίοδο 2014/15 επιβεβαίωσε τα όσα έλεγε ο Δώρος Σεραφείμ μόλις αναλάμβανε την ομάδα ο Κώστας Καϊαφας. Ο Κύπριος προπονητής θα έχει τον πρώτο λόγο στα μεταγραφικά, προτείνει και απορρίπτει και δεν είναι απλά παρατηρητής όπως ήταν στο παρελθόν πολλοί προπονητές.

Ο Δώρος Σεραφείμ ήταν ο άνθρωπος που έπεισε τους υπόλοιπους για την πρόσληψη Καϊάφα αφού του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, και θεωρεί πως ο Κύπριος τεχνικός έχει τις γνώσεις για να κτίσει την ΟΜΟΝΟΙΑ που όλοι θέλουμε. Ο ίδιος ο Κώστας Καϊάφας δεν φοβάται πως θα του φορτωθούν ευθύνες και γνωρίζουμε πως οι επόμενοι στόχοι της ομάδας μας από την Κύπρο (τουλάχιστον 4 είναι πρώτοι στόχοι) είναι επιλογές του κόουτς.

Όσον αφορά τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, φαίνεται πως σε βάθος χρόνου θα εμπλακεί σε αυτά τα θέματα και θα έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Οι πράσινοι ψάχνουν τον κατάλληλο για αυτά τα θέματα και όταν τον βρουν, τότε θα ενισχύσει το προπονητικό τιμ. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως όσο πιο γρήγορα ρθει, τόσο το καλύτερο, αφού θα βοηθήσει στην αλίευση πληροφοριών, για τους παίκτες που θα ρθουν από το εξωτερικό και δεν γνωρίζει τόσο καλά ο προπονητής μας.