Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Δεν βάζουμε μυαλό

Αναγνώστης: Δεν βάζουμε μυαλό

0ball


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο)

Τα τελευταία χρόνια πάθαμε αλλά δυστυχώς όπως δείχνουν οι πρώτες κινήσεις δεν μάθαμε στον τομέα των μετεγγραφών. Παρά το οικονομικό μας χάλι το φαινόμενο των λανθασμένων επιλογών συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Δύο είναι τα τελευταία χαρακτηριστικά παραδείγματα: Πρώτο, ο Φερνάντες. Ο άνθρωπος στα 36 του χρόνια μετά βίας μπορεί να περπατήσει και του χαρίσαμε χρυσό συμβόλαιο για ένα εξάμηνο. Η μηδαμινή προσφορά του αποδεικνύει μια 100% λανθασμένη επιλογή.

Πάνω που κάποιοι πήγαν να χωνέψουν τη γκάφα με τον Φερνάντες, ήρθε το χθεσινό κάζο με την ανακοίνωση του παν-μέγιστου πεχταρά Φοφανά. Ενώ ποδοσφαιριστή που απέδειξε περίτρανα ότι η αξία του δεν είναι για ομάδες πέραν της Δόξας. Κι όμως εμείς του δώσαμε συμβόλαιο. Δηλαδή να υποθέσω ότι ο Φοφανά αξιολογήθηκε και κρίθηκε καλύτερος από τον Φιλιώτη, τον Μάριο Δημητρίου ή ακόμα και τον Χατζηβασίλη. Παιδιά δικά μας που μπορούν να αγωνιστούν στην ίδια θέση με πολύ χαμηλότερο συμβόλαιο.

Οι άλλες δύο μετεγγραφές του Ιανουαρίου (Ρούμπιο & Σερτζίνιο) απέδειξαν ότι με προσεκτικό σκάουντιγκ βρίσκεις καλούς και φθηνούς παίχτες αρκεί βέβαια να μην μπλεχτείς με την μανατζερολογία.

Δυστυχώς με λύπη παρατηρώ ότι δεν βάζουμε μυαλό. Λάθος επιλογές σε μια περίοδο όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί και τα λάθη όχι μόνο απαγορεύονται αλλά πολλές φορές είναι και καταδικαστικά.

Ο Φοφανά ας είναι τουλάχιστον η τελευταία λάθος επιλογή. Για μετριασμό ας ακολουθήσει ένα γερό ξεκαθάρισμα του υφιστάμενου ρόστερ, με τους γερασμένους και όσους δεν έχουν θέληση να πάρουν το δρόμο για τα σπίτια τους.

Ν.Κ.