Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρχισαν οι συζητήσεις με το υφιστάμενο ρόστερ

Άρχισαν οι συζητήσεις με το υφιστάμενο ρόστερ

vik_8947


Ξεκίνησαν οι συναντήσεις της διοίκησης με παίκτες του υφιστάμενου ρόστερ που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μας. Κάποιοι ήδη έχουν ειδοποιηθεί πως δεν βρίσκονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για παίκτες που έχουν συμβόλαιο και θα γίνει προσπάθεια για λύση της συνεργασίας μαζί τους.

Όπως γράφτηκε ξανά, δύο από αυτούς είναι οι Χοσέ Θερβέρα και Ρασίντ Αλαμπί, ενώ ο περιορισμός με τους 15 ξένους/κοινοτικούς αναμένεται να επηρεάσει και παίκτες της επίθεσης, με τον Τέιλορ όπως όλα δείχνουν να είναι στους υποψήφιους για αποχώρηση.

“Δεν είναι μόνο το ποιο παίκτες που θα ρθουν, αλλά και το κεφάλαιο με το υφιστάμενο ρόστερ που ήδη έχει ανοίξει. Θα γίνουν συζητήσεις και με παίκτες που έχουν συμβόλαιο και με παίκτες που δεν έχουν”, δήλωσε σήμερα ο Ανδρέας Δημητρίου.

Οι πράσινοι πέραν των παικτών που δεν βρίσκονται στα πλάνα, θα έχουν συναντήσεις και με τους παίκτες που θεωρούνται σημαντικοί (όπως για παράδειγμα ο Αντράντε), ωστόσο θα πρέπει να αποδεχθούν την πρόταση της ομάδας μας για μείωση απολαβών. Ραντεβού και με αυτούς που λήγουν τα συμβόλαια τους, τα ονόματα των οποίων γράφτηκαν πολλές φορές.