Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Schembri… Andre Schembri!

Schembri… Andre Schembri!


Ο δικός μας Μποντ δεν πίνει μαρτίνι, ούτε αρέσκεται στις κοσμικές εμφανίσεις. Όπως ακριβώς ο 007 όμως, βρίσκει τον τρόπο πάντα να σκοτώνει τον αντίπαλο με φινέτσα και στυλ! Ο Μαλτέζος είναι πιθανότατα ο πιο εντυπωσιακός σκόρερ που είχαμε ποτέ, αφού  πετυχαίνει δύσκολα γκολ με περίτεχνες ενέργειες, πιο συχνά από ότι κάνει απλά τελειώματα! Ο Αντρέ Σκέμπρι είναι αναμφίβολα ο MVP της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Είναι η χρονιά του και το μεγάλο κρίμα είναι που δεν συνοδεύεται με καλή πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Με 16 γκολ, ο Σκέμπρι έχει ήδη ισοφαρίσει το προσωπικό του ρεκόρ και ονειρεύεται πως θα το σπάσει, αλλά και πως θα προλάβει να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Αν πάντως υπολογιστούν και οι ασσίστ, είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο παραγωγικός. Έχουμε πάντως την άποψη πως το χρονικό διάστημα που έπαιξε στη φυσική του θέση, πίσω από το Ρουσιά, ήταν πολύ πιο επικίνδυνος.

Στο μυαλό όλων βέβαια, είναι η ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Σκέμπρι το έκανε ξεκάθαρο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το δεύτερο του σπίτι, όμως δεν ξέρει αν θα συνεχίσει. Η συνέχιση της συνεργασίας όμως των δυο πλευρών, όπως και με τον Γιώργο Εφραίμ, είναι επιτακτική ανάγκη για αρκετούς λόγους. Και αν έρθουν και οι δύο, να είστε βέβαιοι πως οι υπογραφές τους, θα υπογράφουν το come back της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.