Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προστέθηκαν κι άλλα ονόματα στις μεταγραφικές φήμες

Προστέθηκαν κι άλλα ονόματα στις μεταγραφικές φήμες


Νέα ονόματα προστέθηκαν χθες στη λίστα αυτών που ακούστηκαν για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όπως αναφέρουν χθεσινά δημοσιεύματα, η ομάδα μας επανέρχεται για τον επιθετικό της Φράιμπουργκ Γκέρα Ντέμπελε τον οποίο ήθελε και το Δεκέμβριο, ενώ προτάθηκε ο Αντώνης Γιωργαλλίδης για τη θέση του τερματοφύλακα. Για απόκτηση Κύπριου τερματοφύλακα πίσω από το Μορέιρα, μιλήσαμε εδώ και μέρες. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, είχε γραφτεί και για τον Παπάζογλου του Όφη.

Ακόμα δεν μπήκε ο Μάιος και ήδη τα ονόματα έχουν φτάσει διψήφιο αριθμό. Προφανώς όσο πλησιάζει η λήξη της περιόδου, τόσο θα αυξάνεται (και μάλιστα εκθετικά) ο ρυθμός που θα ακούγονται καινούρια. Το σίγουρο, είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να ξεφύγει από συγκεκριμένα οικονομικά πλαίσια. Ο Γιωργαλλίδης για παράδειγμα θα έκανε ιδανικό ντουέτο με τον Μορέιρα, αν είναι όμως έτοιμος να αποδεχθεί απολαβές σημαντικά μειωμένες από την προηγούμενη φορά που ήταν στην ομάδα μας.

Όσον αφορά τον Ντέμπελε, διατηρεί ακόμα συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρόκειται να πληρώσει οποιανδήποτε ομάδα για να σπάσει συμβόλαια, πολύ απλά γιατί δεν έχει αυτή την οικονομική πολυτέλεια. Αν μείνει ελεύθερος, καλώς, αλλιώς μάλλον ο Καϊάφας θα ψαχτεί αλλού.

Διαβάστε ακόμα: Αυτοί (κι άλλοι πολλοί) αρέσουν από Κύπρο