Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έρχονται λύσεις συμβολαίων – Θέλουν λεπτούς χειρισμούς

Έρχονται λύσεις συμβολαίων – Θέλουν λεπτούς χειρισμούς

ks02807


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πληρώνει αυτή τη στιγμή σε αποζημιώσεις παικτών, όσα θα έδινε σε 2-3 πρωτοκλασάτους παίκτες. Οι αμαρτίες αυτές θα μας κυνηγάνε σε τουλάχιστον 2 περιπτώσεις για αρκετό καιρό, έτσι φυσιολογικό είναι ο κόσμος να προβληματίζεται ακούγοντας ότι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με παίκτες για να αποχωρήσουν το καλοκαίρι από την ομάδα.

Χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί, χρειάζεται και καλή διάθεση από όλες τις πλευρές για να μην είναι οι αποζημιώσεις τέτοιες που να εμποδίζουν τον προγραμματισμό. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως το κλίμα είναι θετικό και ότι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν λαμβάνοντας σε βάθος χρόνου κάποιους (2-3) μισθούς και όχι διεκδικώντας το υπόλοιπο του συμβολαίου.

Στο σημείο αυτό πάντως να πούμε πως καλύτερη τακτική είναι η προσεκτική σύνταξη συμβολαίων και ήδη όπως πληροφορούμαστε σε αυτά που θα γίνουν για την επόμενη χρονιά, θα μπουν όροι που να προστατεύουν το σωματείο. Πρέπει πάντως να τονιστεί πως στις περιπτώσεις που η ΟΜΟΝΟΙΑ την πλήρωσε περισσότερο στο πρόσφατο παρελθόν (Αλωνεύτης-Οκκάς) δεν είχε ευθύνη το τότε νομικό τμήμα, αλλά πολύ περισσότερο οι χειρισμοί και ο τρόπος του τότε προέδρου.