Home SPORTS NEWS Σιμεόνε: «Έχουμε ενθουσιασμό για… τελικό»

Σιμεόνε: «Έχουμε ενθουσιασμό για… τελικό»


Ο Ντιέγκο Σιμεόνε υπογράμμισε πως περιμένει την Ατλέτικο Μαδρίτης ένα πολύ δύσκολο ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στη ρεβάνς του 0-0 για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην Τσέλσι . Βέβαια, επισήμανε πως οι παίκτες του έχουν πολύ ενθουσιασμό για να φτάσουν στον τελικό. Μίλησε και αυτός με σεβασμό για τους «μπλε» και τον Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ έδωσε την δική του… εξήγηση για τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί κάθε ομάδα να φτάσει στη νίκη. Ανέφερε ακόμα πως δεν παίζει ρόλο η ιστορία σ’ αυτά τα ματς, αλλά η κατάσταση στην οποία είναι τώρα οι σύλλογοι…

«Οι παίκτες έχουν πολύ ενθουσιασμό και έχουμε ετοιμαστεί για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με στόχο να κερδίσουμε την πρόκριση στον τελικό. Θα κάνουμε τεράστια προσπάθεια για να το πετύχω», είπε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» και συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω ότι το γεγονός πως η Τσέλσι πριν από δυο χρόνια ήταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης, την κάνει καλύτερη από εμάς. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι πως βρισκόμαστε τώρα και τον ενθουσιασμό που έχουμε τόσο εμείς όσο και οι αντίπαλοί μας. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι τι ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα… Αυτό μετράει»!

Ερωτηθείς για την τακτική της Τσέλσι στα παιχνίδια, απάντησε: «Έχω μεγάλο σεβασμό για το τρόπο παιχνιδιού της Τσέλσι. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κερδίσει κάποιος έναν παιχνίδι και ο καθένας είναι ελεύθερος να αποφασίσει πως θα κοιτάξει να φτάσει στην επιτυχία, ανάλογα με τον αντίπαλο που έχει απέναντί του. Όταν μια ομάδα παίζει καλά άμυνα, μπορείς να τους συγχαίρεις. Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν έχει στο χέρι του την νίκη. Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορέσεις να βρεις τον τρόπο να φτάσεις στην επιτυχία, σε σύγκριση με τον τρόπο που παίζει και ο αντίπαλος. Εάν παίζαμε όλοι με τον ίδιο τρόπο, τότε η μπάλα θα ήταν πολύ βαρετή. Μπορεί κάποιος να παίξει με πολλούς τρόπους, ακόμα και με 10 πίσω…»!

Για το ενδεχόμενο να μην παίξουν Τσεχ και Τέρι απάντησε: «Πάντα ετοιμάζω την ομάδα μου, περιμένοντας τον αντίπαλο με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Θυμίζω πως η Τσέλσι πριν από μερικές μέρες κέρδισε την Λίβερπουλ με 2-0 και ήταν πολύ ανταγωνιστική, άσχετα αν πολλοί είπαν πως έπαιξε με αλλαγές. Αξίζει τον σεβασμό για το αποτέλεσμα που πήρε…».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να… μπει στο μυαλό του Μουρίνιο, σχετικά με τον τρόπο που θα παίξει η Τσέλσι είπε: «Δεν μπορώ να δώ ή να διαβάσω κάτι, που να είναι… ασυνήθιστο»!

Μίλησε και για τον Κουρτουά, ο οποίος, ως γνωστό ανήκει στην Τσέλσι και παίζει δανεικός στην Ατλέτικο… «Δεν νομίζω ότι θα έχει προβλήματα από το γεγονός πως θα παίξει κόντρα στην ομάδα του και απέναντι στον κόσμο της. Αυτός δουλεύει, εργάζεται για να γίνει ο καλύτερος τερματοφύλακας. Είναι νέος και έχει προοπτικές. Από την άλλη, νομίζω πως έχει την εμπειρία να σταθεί καλά», τόνισε ο Ντιέγκο Σιμεόνε!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr